УОКМС Мукачівської міської ради
Четвер, 28.03.2024, 20:01
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

09:53
13-та школа відсвяткувала своє 20-річчя

    Час спливає швидко й нестримно. Час біжить, на лету поєднуючи долі, стрімко набирає обертів, і, рвучись у майбутнє, залишає неповторний слід у минулому. Час торкається людей, не забуваючи заглянути в колективи, установи, заклади. Але бувають миті, коли його вервечки переплітаються у вихорі подій,  і тоді вже немає ні минулого, ні майбутнього – є лише «сьогодні». Саме таке «сьогодні» поєднало тих, хто мав відношення до 20-ти річної роботи Мукачівської ЗОШ №13 – молодої, але уже зрілої, школи з творчими набутками й педагогічними досягненнями, школи новаторських ідей і глибокої шани до традицій.

    Усмішки і рукостискання, сльози радості  і слова вітань, живі сповіді і оплески – вир емоцій, радість зустрічі тих, хто стояв біля витоків нашого навчального закладу, і тих, хто прийшов їм на зміну сьогодні. І світлини – зберігачі історії, своєрідне кодування пам’яті… І гасло – «Школа  скликає  друзів!». Так, саме друзів, бо у святковому залі зібралися ті, кого здружили роки нелегкої, але творчої праці, ті, хто ділився досвідом і хто його переймав – зібралися педагогічний колектив, учні, батьки, колишні вчителі і керівники. У навчальному закладі – піднесений настрій, особлива відповідальність, бо поєдналися дві вагомі події - зустріч поколінь і творчий звіт школи, присвячений її 20-річчю.

  

  

    Зі шкільної сцени лунає пісня – весела і тужлива, у виконання соло, дуетів, хорових колективів; звучить поетичне слово – палке і ніжне, натхненне і креативне, як і  його виконавці;  прискорюють ритм сердець запальні танці – народні і сучасні; приковують до себе увагу юні театрали – творчі й амбітні; зриває бурю оплесків  виступ команди КВК з інтригуючою назвою «Півтора чоловіка»…

   

  

    І час від часу вплітаються у творчу канву виступи – колишнього директора Кобаля В.І., який переніс усіх присутніх у спогади, теперішнього – Карпенка С.О., який поділився досягненнями і творчими планами на майбутнє. З болем у серцях згадали тих, хто пішов у вічність, і серед них – одного з кращих директорів школи Кампов В.І.. Звучали й привітання, серед яких одне особливе - вітання першого директора нашої школи, сьогодні Надзвичайного та Повноважного  Посла України у Словацькій республіці Гаваші О.О..

  

… А в розчинені  вікна заглядала весна – не рання, уже вповні, розмаїта й обнадійлива, креативна й  націлена в майбутнє, як саме життя альма-матері, лунка, як биття сердець тих, хто готував зустріч і хто на неї прийшов, сонячна й велична, як майбутнє школи…

    

   

 

Переглядів: 658 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради