УОКМС Мукачівської міської ради
Четвер, 25.04.2024, 22:36
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

07:04
Акція «16 днів проти насильства» в Мукачівській ЗОШ І-ІІІ ст. №7

З 25 листопада по 09 грудня в   Мукачівській ЗОШ І - ІІІ ст.№7  проходили заходи  в рамках щорічної акції «16 днів проти насильства».

25  листопада було  організовано  міні- флешмоб «Ми проти насилля» та  виставку дитячих малюнків «Діти  проти насилля». Мета цих заходів   - привернути  увагу шкільної спільноти  до проблеми насильства в учнівському середовищі, сім'ї та громадських місцях.                                28 грудня волонтером  громадської організації «Фонд «Кримінон – Надія» Морозовою Наталією Михайлівною  проведено лекцію для старшокласників «Правда про наркотики», а представником служби у справах дітей Мукачівського міськвиконкому лекцію «Жорстоке поводження у дитячому середовищі».        

  

1 грудня  2016 року органами учнівського самоврядування організована акція «Червона стрічка», присвячена Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом. Зранку кожному педагогу та учню була подарована символічна червона стрічка, що є  міжнародним символом боротьби зі СНІДом, а також -    проведено конкурс на кращу шкільну газету «Ми - проти СНІДу».          

  

         2 грудня в Міжнародний день боротьби з рабством  для того, щоб  привернути увагу до проблеми торгівлі людьми, підвищити обізнаність  населення  з даного питання,  уникнути  ризикованих ситуацій, актив учнівського самоврядування разом із педагогом організатором Балла Е.  провели  акцію під гаслом «Будь обачним! Не потрапляй у сучасне рабство!».  Жителям мікрорайону вони  розповіли та роздали  інформаційні буклети  щодо того, як безпечно подорожувати світом і влаштовуватись на роботу без ризиків для власної свободи, безпеки та здоров’я. Цього ж дня актив учнівського самоврядування провів виховну годину на тему «Інвалідність – це не вирок».

  

    Крім цього в рамках акції «16 днів проти насильства»  проведено ряд виховних годин та  годин спілкування.

  

Переглядів: 668 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради