УОКМС Мукачівської міської ради
Середа, 24.04.2024, 17:32
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

10:06
Атестація педагогічних працівників іноземної мови

Продовжується атестація педагогічних працівників іноземної мови, які атестуються в 2012-2013 навчальному році. Місяць лютий був насправді дуже насиченим, як на останні зимові дні, так і на відкриті уроки та позакласні заходи вчителів іноземної мови. Так, напередодні свята усіх закоханих, 11.02. 2013р. відкрите позакласне заняття показала вчителька англійської мови ЗОШ № 13 Хохол Світлана Михайлівна. Звичайно, темою було обрано свято до дня св. Валентина у 4-А класі початкової школи.

Сама атмосфера, в якій діти декламували вірші та пісні була надзвичайно теплою та святковою, діти мали хороший передсвятковий настрій. Вчителька показала комбіноване заняття, як українською так і англійською мовою. Отож, кожен міг зрозуміти про що ведеться мова, навіть ті гості, що не розуміють англійську мову. Вчителька  була не менш активною, ніж її  учні. Вона співала та танцювала разом з ними, показуючи цим самим, що свято вони готували разом. Учні показали хороший рівень володіння мовою на їх вік. Після свята дітки всіх привітали з наступаючим святом! Свято було підготовлено й проведено на хорошому рівні, були використані технічні засоби, діти приготували власноруч подарунки і привітали один одного з святом  англійською  мовою.

                       

14.02. в день свята св. Валентина було проведено відкритий урок у ЗОШ № 20 у 7 класі  вчителем англійської мови Раінчук В. С.  Тема уроку -  Свята у Великій Британії.  День святого Валентина. Вчитель підготувався до уроку дуже ретельно. На уроці вона використала всі види мовленнєвої діяльності : аудіювання ( відеоролик « Хто такий св. Валентин »), читання ( текст зображений на ММД ), мовлення ( презентація творчих робіт ), письмо ( інтерактивна вправа до теми ).  Діти вивчають англійську мову тільки 3-ий рік, а розмовляють нею дуже вміло та активно.  Наприкінці уроку діти презентували пісню « I just call to say  I love you ».

                       

15.02. ще один урок показала досвідчена вчителька з великим педагогічним досвідом  та творчим багажем ЗОШ № 2 ім. Т. Г. Шевченка - Смужаниця Л. П. Вчителька проводила урок  у 7 класі, де учні вивчають англійську  мову, як другу іноземну впродовж 3 років. Тема уроку – Наша Земля в небезпеці.

Вчитель вміло розподілив завдання по рівням мовленнєвої діяльності учнів, таким чином, учні, які мають достатній рівень знань вивчили вірші, учні з середнім рівнем – відповідали на запитання вчителя, а учні з високим рівнем – вміло показували володіння мовою, презентуючи свої творчі роботи, які вони мали зробити вдома, а в класі просто розповісти по заданій темі та відповісти на додаткові запитання вчителя.   Вчитель зміг цікавим методом залучити безпосередньо всіх дітей до праці, не навантажуючи їх неможливими завданнями. Урок сподобався й самим учням, про що свідчила атмосфера на уроці.

                             

Переглядів: 704 | Додав: Fvlad9920 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради