УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 29.03.2024, 11:36
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

13:57
Цікавий відпочинок в ЗОШ № 6
         Кожен із нас, школярів, з нетерпінням чекали канікул. У цьому навчальному році школа, наче вулик, повний бджіл, живе цікавим життям. Дев’ятикласники складають іспити, а школярі 1-4 класів, разом з учнями 5-8 класів та 10-і, проходять навчальну практику.

     Це дало змогу організувати при школах літні табори відпочинку. При нашій школі працює теж такий табір і назвали ми його – «Сонечко». Понад 390 дітей відпочивають у ньому. Керує роботою табору вчитель-методист Марія Юріївна Іваньо. Програму роботи вміщено у план-сітку, в якій передбачено : екскурсії у музей Паланок, замок у смт.  Чинадієво, екскурсію у картинну галерею, на Страусину ферму.  

                         

Щодня проводяться й цікаві інтелектуально-розважальні ігри та змагання. Найбільше сподобались такі: «Алло, шукаємо таланти», «Робіть так як ми, робіть краще нас»…

     У нашому таборі цікаво пройшов конкурс «Алло, шукаємо таланти», під час якого важко було визначити переможців, бо учасники своїми талантами дивували усіх присутніх, а також членів журі. Переможці були нагороджені грамотами, а диплом переможця виборола Макарова Олександра, учениця 4-б класу, яка, грою на фортепіано, зачарувала усіх присутніх та членів журі.

     Цікаво й змістовно пройшов у таборі і День туризму. Цього дня до школи завітали працівники Центру туризму з своїм інвентарем та туристичним спорядженням, що дало змогу провести майстер-класи, які провело подружжя Шепи Оксани та В’ячеслава. Це дійство проводилося на спортивному майданчику школи і дуже сподобалося школярам. Учасники занять виявилися спритними, кмітливими, однак кращим із кращих став учень 6-в класу Русин Валентин.

     Не менш весело і цікаво пройшли спортивні ігри-змагання «Робіть так як ми – робіть краще нас»(6 червня), які організували вихователі першого загону, разом із вчителем фізвиховання Наргіз Махлудівною Саламовою. Сміх та радість панували увесь день у спортзалі школи. Ні дощ, ні незвичайна літня погода не змогли стати на заваді нашому доброму настрою.

     Кожен день у таборі – неповторний. Він збагачує нашу уяву про історію міста, назви вулиць і людей, чиїми іменами їх названо. Тому учні старших класів проводять і пошукову роботу.

     Змістовно було проведено акцію «Живи, книго», під час якої учні допомагали бібліотекарю школи С.І. Логойді та А.В. Борі привести до ладу всі книги, щоб наступного навчального року могли отримувати глибокі знання, пам’ятаймо, що «Книга – джерело знань».

     Це лише частина заходів, які проводяться у таборі відпочинку «Сонечко». Попереду ще тиждень цікавого і змістовного відпочинку. На нас чекають екскурсії, спортивні ігри та змагання, зустрічі з цікавими людьми.

                      
Переглядів: 792 | Додав: Fvlad9920 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради