УОКМС Мукачівської міської ради
Четвер, 25.04.2024, 11:16
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

11:15
Cвяткова зустріч із заслуженими вчителями України

На світі більше трьох тисяч професій. Професія вчителя – це духовна професія. Від педагога багато чого залежить: яким буде його учень завтра, таким буде і суспільство у майбутньому. Чи можна стати кожному вчителеві майстром? Можливо, що так, а можливо, що й ні, бо для цієї професії людина має мати талант, ,,Божу іскру’’.


За ініціативи Мукачівської міської організації профспілки працівників освіти і науки України напередодні чудового весняного свята – Міжнародного дня жінок - в Будинку школярів відбулася святкова зустріч з ветеранами в галузі освіти, майстрами педагогічної справи,  жінками – заслуженими вчителями України, з метою вшанування творчої праці педагогів.

Ця зустріч недаремно була приурочена до свята Міжнародного дня жінок, адже в усі віки і тисячоліття світової історії схиляли голови перед її величністю Жінкою, перед її мужністю і ніжністю, чарівністю і красою. Схиляли голови перед матір’ю, сестрою, коханою, перед тією, котра свою любов віддає дітям. Та найбільшої поваги заслуговує жінка, яка любить інших дітей, як своїх власних. Це жінка-педагог. Вона не забуває ділитися своїм теплом, підтримуючи добрим словом, надихаючи на подвиги, творчість, працю.

   Саме такими були і залишаються запрошені на зустріч заслужені вчителі України м. Мукачева: Римма Володимирівна Хащинська, Олена Василівна Локкер - вчителі початкових класів ЗОШ № 20, Ельвіра Антонівна Секереш - вчитель початкових класів ЗОШ № 16, Любов Миколаївна Семенякова - вчитель української мови та літератури ЗОШ № 6, Наталія Іванівна Маковська  - колишній директор ЕНЦУМ. Ці педагоги своєю працею внесли великий внесок у розвиток освіти нашого міста, навчаючи та виховуючи підростаюче покоління.

На зустріч було запрошено начальника управління освіти Михайла Андрійовича Мотильчака, директорів навчальних закладів, де працювали педагоги, - Василя Івановича Бору, Василя Васильовича Чорі, Василя Адамовича Ілова, членів президії міськкому профспілки працівників освіти.

Учасники зустрічі мали можливість поспілкуватись, обмінятись думками про пріоритети освіти в минулому і сьогодні.

Гармонійним доповненням свята стала презентація « Вчитель і час», яка надихнула ветеранів на найкращі спогади – роки, проведені в рідній школі. Учні, колеги , керівники та батьки висловлювали свою вдячність,  повагу за високу майстерність , талант, ту ,,Божу іскру’’, яку запалювали вони в дитячих душах мудро і розсудливо.

З вітальним словом до присутніх звернулися: начальник управління освіти Михайло Мотильчак, профспілковий очільник Христина Михайлова та нагородили почесних гостей – заслужених вчителів України  - грамотами, цінними подарунками та квітами.

Організатори свята щиро побажали  жінкам-ветеранам, щоб вони ніколи не втрачали того природного запалу й енергії, продовжували нести у світ злагоду, добро і любов.

А кожен день у їхньому житті був сповнений уваги і тепла,  життя рік у рік рясніло радісними і хвилюючими моментами;  душа ніколи не знала старості і суму. 

                            Христина  Михайлова

                            Голова  міськкому профспілки

                            працівників  освіти   

                                             

 

                   


Переглядів: 722 | Додав: Fvlad9920 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради