УОКМС Мукачівської міської ради
Середа, 24.04.2024, 22:02
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

09:09
День баскетболу для дітей мікрорайону «Шипка» провели ветерани БК «Імпульс»

 

До цієї події діти мікрорайону «Шипка» готувалися заздалегідь.

З позаранку і до вечора на баскетбольному майданчику юні спортсмени старанно готувалися вперше до баскетбольного конкурсу на самого кращого «Снайпера» свого учбового закладу. Разом з дітьми на баскетбольному майданчику були присутні батьки та бабусі, які своїм прикладом допомагали своїм дітям та онукам більше ретельно підготуватися до цього спортивного заходу, а юні баскетболісти вже готували списки своїх команд, які потім були передані в суддівську колегію. А тим часом в плані проведення Дня баскетболу молодіжна команда «Шипки» готувалась до товариської зустрічі проти команди Мукачівського ліцею.

Нарешті настав цей день. На яскраво оформленому баскетбольному майданчику зібралися чисельні уболівальники, юні мешканці військового містечка і,безумовно, учасники цього спортивного дійства. На відкритті юних спортсменів учасників баскетбольного конкурсу «Кращий «Снайпер « НВК «Первоцвіт» привітали директор  Бургела Ксенія Миколаївна та організатори цього баскетбольного заходу ветерани Мукачівського міського баскетбольного клубу «Імпульс».

  

Протягом двох годин 8 команд, які були розділені на дві вікові групи змагалися на трьох етапах баскетбольного конкурсу. Кожній команді,яка складалася з 3-х учасників за півтори хвилини старалася як можливо більше закинути м`ячів в кільце. В першій групі де змагалися учні 3-5 класів більше всього м`ячів- 14 на першому етапі (штрафні кидки) закинули учасники команди «Патріоти», в 2-й групі (6-8 класи) кращий результат показала команда «Імпульс» – 10 влучень. Другий етап -кидки з відскоком від щита в 1-й групі перемогла команда дівчат «Вогнена стріла»- 10 влучень, в 2-й групі перемога була за «Гуліверами»-8 влучень. Вирішальним етапом для усіх команд був 3-й – кидки з 3-х очкової зони. В першій групі, завдяки 6 влучним кидкам Сергія Новаковського перемогу здобула команда «Патріоти» в 2-й групі перемогла команда «Гулівери». В першій групі більше всього м`ячів -34 закинула команда «Патріоти», а кращим «Снайпером» став Сергій Новаковський -14 влучень.

  

В 2-й групі більше всього влучень зробила команда «Гулівери» – 28,а кращим «Снайпером» став Андрій Коваленко ( «Гулівери»). Серед дівчат кращий результат – 12 влучень показала Аліна Козаченко. Взагалі усі команди цього конкурсу закинули 148 м`ячів, більше всього було командами закинути м`ячів на 1-му етапі -67, а менше всього на 3-му -34.

Усі учасники цього баскетбольного конкурсу, кращі «Снайпери» отримали медалі, грамоти, вимпела, м`ячі, солодкі призи, значки та пам`ятні календарі клубу «Імпульс».

На завершення Дня баскетболу відбулася товариська зустріч між господарями майданчику та баскетболістами ліцею. Перший період закінчився унічию 8:8, другий та третій був за гостями, четвертий період був за господарями 14 : 10, але фінальний свисток зафіксував перемогу гостей з рахунком 37 : 28. У гостей 19 очок набрав Роман Матьковський, а у господарів – Андрій Сухан -14 очок.

  

Метою цього заходу , який був присвячений 70-річчю закарпатського баскетболу, є, безумовно, пропаганда самого баскетболу,пропаганда славних традицій закарпатського помаранчевого м`яча, розвиток у школярів рухливості, швидкості, реакції, окоміру, витривалості. І цієї мети організатори цього видовищного заходу домоглися.

Голова ММБКВ "Імпульс" Віталій Бібік

Переглядів: 545 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради