УОКМС Мукачівської міської ради
Четвер, 18.04.2024, 07:46
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

17:33
Директор Мукачівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №15 звітував перед батьками учнів, педагогічним колективом та громадськістю

3 червня 2016 року в актовому залі загальноосвітньої школи № 15 пройшов традиційний звіт директора школи Юрія Голіша перед батьками учнів, педагогічним колективом та громадськістю.

На заході підведено підсумки роботи колективу школи,  діяльності директора на посаді протягом 2015-2016 навчального року.

У своєму виступі  директор школи зазначив, що у своїй діяльності протягом звітного періоду чітко керувався нормативними актами, що регламентують роботу керівника загальноосвітнього навчального закладу.

Також було зазначено, що Мукачівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 15 є власністю Мукачівської міської ради Закарпатської області. Рішенням сесії міської ради від 31.03.2016  «Про реорганізацію Мукачівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №15 Мукачівської міської ради Закарпатської області та Мукачівського дошкільного навчального закладу №30 Мукачівської міської ради Закарпатської області шляхом злиття» навчальний заклад реорганізовується у навчально-виховний комплекс.

  

На базі школи проведено семінари-практикуми для шкільних бібліотекарів та вчителів хімії.

У 2015 – 2016 навчальному році учні школи взяли активну участь у громадському житті міста. Було продемонстровано грамоти за призові місця.

Протягом року управлінням освіти здійснювалось належне фінансування школи. Через управління школа отримала комплекти парт для початкової школи, учнівські дошки, комп’ютерну техніку, проектори, миючі та дезинфікуючі засоби.

  

Через співпрацю з БФ «Доля» поповнюється м’який інвентар школи,  також через цей благодійний фонд школа отримала шкільні парти та дошки, комп’ютери. Протягом літа заплановано обладнати другий комп’ютерний клас та забезпечити у ньому доступ до мережі Інтернет.

У співпраці з ГО «на ДІЯ» та ГО «АДРА» протягом літніх місяців планується встановити в кількох класах систему притяжно-витяжної вентиляції (рекуператори) та ігровий майданчик для вихованців дошкільної та початкової шкільної ланок.

Адміністрацією школи приділяється достатньо уваги естетичному вигляду навчального закладу.

  

Після виступу директора школи, із  вдячними словами виступив  Каменєв С.М., голова батьківського комітету та Ради школи, подякував вчителям школи та адміністрації за постійну турботу, навчання та виховання учнів. Запропонував при можливості, стимулювати роботу педагогів школи та адміністрації. Відзначив великий вклад директора школи.

Також слово попросила мати учениці  4 класу Протасюк Е.І., яка подякувала директору школи та педагогам за ту нелегку працю, яку вони щоденно роблять. Запропонувала відзначити роботу директора школи Ю.Голіша.

Від команди ФК «Мункач» слово взяв  тренер Фізер І.Й., який коротко розповів про налагоджену співпрацю між школою та клубом, про успіхи учнів у навчанні та спорті. Також Іван Йосипович подякував вчителям та керівництву школи та запропонував відзначити роботу директора школи Голіша Ю.

  

Після виступу було проведено таємне голосування. За результатами голосування присутні на звіті визнали роботу директора школи Голіша Ю. доброю.

Під час проведення підрахунку голосування учні школи продемонстрували номери художньої самодіяльності.

Переглядів: 756 | Додав: Mshad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради