УОКМС Мукачівської міської ради
Субота, 20.04.2024, 12:36
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

08:38
Діти люблять відпочивати в пришкільному таборі

Дитячі табори - це чудова можливість відпочити  дитині від напружених шкільних занять. На базі Мукачівської ЗОШ №2 ім. Т.Г.Шевченка щороку працює табір відпочинку з денним перебуванням дітей «Веселковий». Цей навчальний рік не став винятком. Відпочинок у таборі – це безліч позитивних емоцій, де діти набираються нових вражень.                                                                                                      

У таборі з дітьми працюють педагог-організатор, психолог, вихователі, керівник фізкультурно-масової роботи, також забезпечено медичний нагляд за дітьми.

Цього року для вихованців представлено різноманітну культурно-розважальну програму. Це і культпоходи в театр, кінотеатр, музеї, екскурсія по визначних місцях Мукачева та Мукачівського району, а також проведення різних конкурсів та спортивних ігор. Вся робота табору відпочинку висвітлюється на дошці оголошень у вигляді «Путівки дня», «Марафону участі загонів у житті табору», а також результати проведених конкурсів та важлива інформація для дітей та батьків.

Робота табору відпочинку розпочалась з урочистого відкриття табірної зміни, на якому всі 14 загонів представляли свої назви, загонові емблеми та пісні. Найкращими виявились: III, VII, VIII, IX, XIV загони.

Щодня з дітьми проводились розваги, ігри, спортивні естафети та культпоходи. За 14 днів роботи діти побували в замку «Паланок», Чинадіївському замку «Сент-Міклуш», в ТРК «М-студіо», міській бібліотеці, на виставці метеликів, в театрі, мали кілька пішохідних екскурсій по місту, одноденну поїздку на природу в с.Визниця,  проводилось багато різних заходів в парковій зоні школи та міста.

Кожного ранку було організовано лінійки, на яких начальник табору знайомила дітей з планом на день, систематично діти повторювали девізи, співали загонові пісні. До проведення ранкової зарядки для вихованців табору залучались діти різних загонів із визначенням кращого.

 Найцікавіші, за відгуками дітей, спортивні естафети та розваги на стадіоні та у парковій зоні школи. Запам’ятався дітям День туризму, який допомогли провести працівники ЦТКС. Адже  малеча отримала море вражень, позитивних емоцій, задоволення від практичних занять по подоланню перешкод та встановленню намету.

Хоча погодні умови під час роботи табору відпочинку інколи нас не радували, та все ж робота організована таким чином, аби діти були зайняті постійно. Здавалося, що це їм навіть подобається. Адже  у таборі облаштовані ігрова кімната, актовий зал та відеотека. Таким відпочинком вихованці щиро задоволені. Адже, не дивлячись на перебування у таких набридлих за період навчального року стінах школи, розваг тут вдосталь.

Вдалим та доречним було проведення конкурсів «Відгадай мелодію», «Караоке», «Ігри патріотів», «Великі перегони», «Голос табору», «Майданс», «Міс та Містер табору», на яких кожна дитина проявила себе як талановита і неординарна особистість в різних напрямках майстерності. Змістовно пройшов День захисту дітей, в ході якого було проведено ряд цікавих заходів: конкурс малюнку, конкурс на кращу пісню про дитинство, конкурс малюнку на асфальті, гра «Навчаючись-розважаємось».  Не менш цікаво пройшов танцювально-розважальний конкурс «Майданс». Найбільше вразив глядачів номер у виконанні дітей IV, V, VI загонів своєю масовістю і яскравістю виконання. Запам’ятався всім і конкурс одягу з підручних матеріалів, до якого учасники готувалися відповідально і старанно, залучивши не тільки вихователів, але й батьків, які допомогли створити оригінальні моделі з поліетиленових кульків, газет, шпалерного паперу та використаних комп’ютерних дисків.

Всі діти табору з ентузіазмом та захопленням організовували, готувались та приймали участь у заходах, проведених протягом табірної зміни. Найактивнішими учасниками стали Гомада Тетяна, Гаджега Каріна, Денеш Роман, Паук Елаонора, Мельничук Даніелла, Бокоч Станіслав, Бідюк Любов, Пухніченко Катерина, Сливчук Емілія, Рущак Ольга, Єршова Олександра, Сухан Мирослава, Лопіт Ельвіра.

Діти-вихованці табору отримали масу задоволення та позитиву, гарно відпочили, активно провели свій вільний час, оздоровилися та загартувалися.


                     


                     






Переглядів: 869 | Додав: Fvlad9920 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради