УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 29.03.2024, 15:40
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

16:31
Досвідчені педгоги провели майстер-клас для молодих спеціалістів з англійської мови

Систематична робота з молодими спеціалістами спрямована на забезпечення вдосконалення всіх компонентів готовності вчителя до навчально-виховної діяльності, у результаті чого зростає рівень її ефективності.

26 лютого 2015 року на базі ЗОШ І-ІІІ ступенів №13 проведено майстер-клас для молодих спеціалістів міста по темі « Навчання вокабуляру». Своїми педагогічними знахідками з учасниками зібрання поділилася вчитель англійської мови Євлова А.В.

Метою майстер класу було показати різні форми та методи навчання вокабуляру. Через мультимедійну презентацію вчитель  Євлова А.В. висвітлила теоретичну та практичну сторони навчання. Основним напрямком майстер класу було показати  комунікативний підхід у вивченні мови. Вчитель показала не тільки класичні методи,а й новітні інноваційні технології. Це-рольові ігри, драматизація, інтелектуальні мовні ігри, «мозковий шторм», «мікрофон», робота в парах, групах, сінквейн, «Бінго», робота з автентичними текстами, аудіо та відео матеріалами, використовуючи ІКТ. У ході роботи були розглянуті різноманітні прийоми комунікативного навчання англійської мови, способи використання матеріалів підручника та подачі їх учителями на різних етапах уроку у цікавий для учнів спосіб. Вчитель вдало використала сучасні методики та технології викладання  англійської мови. Учителі ознайомилися із стратегіями виконання завдань читання та письма для ефективного виконання учнями тестових завдань.

  

Молоді вчителі були активними учасниками заходу, брали активну участь у виконанні завдань, запропонованих їм вчителем. Під час обговорення всі учасники ділилися враженнями, методичними ідеями, відзначивши високий рівень підготовки вчителя. Вчителі висловлювали свої думки з приводу побаченого та почутого, обмінювалися ідеями. Адже так важливо в учительській професії горіти бажанням вчитися і навчати, бути вмотивованим та прагнути досягати результату. Бо лише мудрі вчителі вчать мудрості, а творчі вчителі – творчості.

  

Переглядів: 762 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради