УОКМС Мукачівської міської ради
Четвер, 28.03.2024, 23:19
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

10:13
Досвідчені психологи навчальних закладів міста провели психологічний тренінг для молодих спеціалістів

Кожна людина, яка починає свій професійний шлях, зазнає труднощів, стикається з проблемами. Перше місце роботи… все нове, нові відносини з людьми.

Сьогодні школі потрібні молоді, ініціативні, творчі вчителі, які  готові працювати по-новому. Саме тому вже 9 років поспіль, за ініціативи Методичного кабінету управління освіти в місті Мукачеві проходить психологічний тренінг - супровід адаптації та професійного становлення молодих спеціалістів. Цього року він відбувався на базі Мукачівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 ім. О.С.Пушкіна в період з  12 по 23 вересня. Ведучими тренінгу були практичні психологи Солецька Віта Василівна (СШ № 4),  Козинчук Олена Степанівна (ЗОШ № 1 ім. О.С.Пушкіна)  та Єрмольченко Юліана Юріївна (НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» № 6). В тренінгу прийняло участь 14 молодих спеціалістів з різних шкіл Мукачева.

  

  

Оскільки учасники тренінгу цікаві  та різносторонні особистості, тому і тематика та програма занять різноманітна. Учасники обговорювали важливість спілкування, толерантного ставлення, самовдосконалення, командної роботи у школі, проблеми батьківства та не менш важливу проблему збереження фізичного та психологічного здоров’я вчителя, недопущення виникнення професійного «вигорання». Програма занять це і інформаційні повідомлення, групова дискусія, оформлення плакатів та колажів, рухливі ігри та релаксаційні вправи. Жоден учасник не залишився поза увагою, заняття відбувались у теплій та дружній атмосфері. На заключному занятті кожному учаснику було вручено свідоцтво про проходження психологічного тренінгу - супроводу адаптації та професійного становлення молодих спеціалістів.

  

  

Переглядів: 593 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради