УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 29.03.2024, 10:55
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

19:45
Якщо друг у тебе є, життя радісним стає

Здавна дружба вважалася високою людською цінністю. Багато мислителів говорили, що у двох друзів одна душа на двох. Напевно у кожної людини знайдеться хоча б один друг, який є надійною опорою в різних життєвих ситуаціях. Таку людину обов’язково слід привітати з Міжнародним днем друзів, щоб висловити найтепліші почуття та подяку.

Традиція відзначати День друзів зародилася в США в 1935 році. З роками свято отримало величезну популярність, і сьогодні його святкують у багатьох країнах. Саме 9 червня відзначається Міжнародний день друзів.

У цей день необхідно проводити час зі своїми друзями, висловлювати їм свою любов і повагу. У День друзів можна обмінюватися подарунками, квітами, листівками, особлива традиція цього дня — дарувати один одному пов’язки на руку.

Дружба вчить турбуватися за іншу людину. Друг розділить твої радості, турботи, допоможе розв’язати проблеми. Але не всякий вміє бути другом. До дружби треба дорости.

  

З дружнім візитом до найменших читачів завітали бібліотекарі Мукачівської міської дитячої бібліотеки. Метою спілкування бібліотекарів з вихованцями ДНЗ   № 19 стало прищеплення дітям значимості почуття дружби і товариства, розширення і поглиблення поняття дружби і товаришування, виховання в дітей звички уважно ставитися до товаришів. У переддень цього надзвичайно позитивного свята відкрила серію голосних читань «Читаюча альтанка». Бібліотекар абонементу для дошкільників Дюлай Е. М прочитала дітям казку Циферова Г. «Самотній ослик» та українську народну казку «Котик і півник», після чого працівники бібліотеки разом з дітьми жваво обговорили  правила дружби та вивчили народні прислів’я про дружбу.

  

Сподіваємося, що у вашому житті є хоча б одна людина, яку ви захочете від щирого серця привітати з цим святом. Адже Міжнародний день друзів заснований саме для того, щоб, незалежно від життєвих обставин і різних перипетій, ми нагадали своїм друзям про те, наскільки вони важливі для нас, та щоб порадували їх.

  

Переглядів: 575 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради