УОКМС Мукачівської міської ради
Четвер, 25.04.2024, 02:11
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

13:04
Команда КВН - у смт. Затока

     У  центрі  уваги завжди було питання інтелектуального та духовного розвитку школяра. Цій меті служать різні форми роботи учнів на уроках та в позаурочний час. Особливий інтерес викликає в дітей гра «КВН», яка звернена до розвитку всіх властивостей розуму, тренує мислення, воно стає більш гнучким, здібними миттєво та одночасно працювати з усіма доступними почуттями, знаннями та навичками.

    Нещодавно учні м. Мукачева успішно виступили на 16 Всеукраїнському фестивалі дитячих та юнацьких команд КВН – «Жарт-Птиця 2011», який відбувся з 2 по 8 жовтня 2011 року в смт. Затока Одеської області. Члени команди КВН «Royal-flesh» (керівник -капітан команди МДУ «Хватило не фантазии» Товт Ігор Іванович) гідно захистили честь рідного міста. Зокрема Дипломом «Краща актриса» було нагороджено ученицю 11-А класу ЗОШ №13 Вербищук Мирославу. Домашнє завдання мукачівців журі оцінило найвищими балами (І місце).

    За три дні роботи фестивалю учні м.Мукачева показали високий рівень своєї ерудиції, кмітливості та почуття гумору. Адже із 33 команд України вони посіли 6 місце.

   Чи потрібні  такі конкурси? Чи компенсується хоч якось затрачений час? Що дають вони учасникам ігор? Відповідь на ці та інші запитання можу з упевненістю дати лише тепер, коли побачила всі етапи конкурсу як очевидець. Ще й зараз відчуваю ту теплу атмосферу та турботу, якою оточили учасників фестивалю організатори конкурсу  під патронатом Міністерства освіти та науки України. Стереотип, високі звання та посади роблять людей недосяжними, не витримує жодної критики. Приємними у спілкуванні, простими, доброзичливими й толерантними виявилися члени журі, яке очолював Президент Асоціації КВН України професор Михайло Агранат. 

    Перший етап ігор – знайомство з конкурсантами - пройшов у дружній обстановці, яка спонукала учнів не тільки до суперництва між командами,  а й до вміння цінувати здобутки інших. Феєрверк почуттів супроводжував всі конкурсі дні. Лауреати цьогорічного конкурсу команд КВН (серед яких і мукачівська команда КВН Royal-flesh) виявили напрочуд обдарованими: вони складають вірші, співають, грають н а музичних інструментах, володіють почуттям гумору.

    У своїх шкільних колективах конкурсанти розповідатимуть про перебування у Затоці, ділитимуться враженнями від цікавих та дотепних конкурсів на фестивалі. Адже саме такі заходи викликають в учнів особливий емоційний настрій, вчать сприймати і відчувати все серцем, не обходять увагою жодного дитячого обдарування.

   Особливу увагу хочеться висловити народному депутату України Петьовці Василю Васильовичу за сприяння у поїздці мукачівської команди у смт. Затоку Одеської області., завдяки чому вони могли показати , що на Закарпатті є талановиті, дотепні, ерудовані діти, які гідно представили Срібну Землю. Адже саме такі вчинки свідчать про те, що народний  депутат – це людина, яка замислюється над долею України, тому що сьогоднішні учні – майбутнє України.

Переглядів: 876 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради