УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 19.04.2024, 05:12
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

07:18
Країна дитячих мрій

Відкриття нового  навчального року в Мукачівському Будинку школярів

   Мукачівський Будинок школярів є позашкільним закладом, який з кожним навчальним роком набуває все більшої популярності серед дітей та юнацтва міста. Адже саме тут кожен з них може не тільки розкрити та розвинути свої здібності і таланти, але й оволодіти знаннями, необхідними при виборі майбутньої професії. Цього року бажаючих відвідувати гуртки та студії Будинку школярів  стало ще більше – вже майже 1200  майбутніх керамістів, танцюристів, шахістів, художників, вокалістів, дизайнерів, ведучих та журналістів влилися в дружню родину вихованців закладу. І це незважаючи на те, що  гурткові заняття будуть проводитись на базі шкіл міста, адже в приміщенні Будинку школярів триває капітальний ремонт. Та це тимчасові труднощі, які не стали на заваді потужній роботі педагогічного колективу закладу на чолі з його директором Галиною Яківною Пенською.

  

  

  Однією з багатьох гарних традицій, які існують в Будинку школярів, є святкове відкриття навчального року. 17 вересня майданчик біля художньої школи немов розквітнув від дитячого сміху, юнацьких посмішок та чарівних мелодій. Це  новий 2016-2017  навчальний рік в Будинку школярів  відкрився великою концертною програмою за участю творчих колективів закладу. Вели концерт Богдана Горват та Владислав Вергун, вихованці студії ведучих радіо та телебачення «Овація» (кер. Пенська Г.Я.).Потужними та яскравими були виступи  вокального  ансамблю студії естрадної пісні «Акорд» (кер. Шлагер Н.В.)  та її солістів, неодноразових переможців  Всеукраїнських та міжнародних конкурсів (Адріани  Борисової, Віталія Горвата, Валерії  Васько, Арзу Саламової, Тетяни  Гомади, Мирослава Мадяра, Валерії Семагіної) зразкового  хореографічного  колектив «Сузір’я» (кер. Ткач О.Д.).Хореографічний колектив «Візаві» (кер. Біленко Г.Я.) подарував зустріч з квітковою феєрією, веселими барбариками та глибиною почуттів і експресією руху  хореографічної композиції «Із глибини століть».Хореографічний колектив «Живчики» (кер Загарі О.О.) – закружляв всіх під  молдавські мелодії.

  

  

    Для поціновувачів декоративно-прикладного мистецтва була презентована виставка авторських робіт вихованців зразкової студії образотворчого мистецтва «Палітра» (кер. Олаг Я.С.); гуртків «Образотворче мистецтво» (кер. Шаленик Л.І.); «Світ дизайну» (кер. Гелетей І.І.); «Бісероплетіння» (кер. Калой Г.Ф., Фущіч О.І.); «Художня кераміка» (кер. Сливчук О.А.). Яскраві кольори дитячих  малюнків та батиків, вироби з бісеру та художньої кераміки, ляльки-мотанки не залишили байдужими  жодного глядача.  

  

  

  На завершення свята директор Мукачівського Будинку школярів Галина Яківна Пенська  привітала всіх присутніх з початком нового навчального року і вручила грамоти вихованцям  за участь у проекті «Дебют». Галина Яківна подякувала  юним артистам, їхнім батькам, педагогічному колективу за терпіння, розуміння і підтримку та побажала, щоб цей рік був для всіх врожайним на добро, успіхи, щастя та любов.

  

  

  

Прес-служба Мукачівського Будинку школярів

Переглядів: 754 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради