УОКМС Мукачівської міської ради
Субота, 20.04.2024, 00:55
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

10:29
Міський семінар - практикум вчителів української мови та літератури

25 лютого на базі ЗОШ №6 відбувся міський семінар - практикум вчителів української мови та літератури на тему «Вивчення творчої спадщини Т.Г.Шевченка на уроках української мови, літератури та в позакласній роботі».


Вчитель Світлинець Н.В. провела урок української літератури «Тема жіночої долі в творчості Т.Г.Шевченка». У ході роботи учні розкрили ідейно-художній зміст поем «Катерина», «Наймичка», «Марія», дали характеристику образів, простежили еволюцію розвитку образу жінки на прикладі прочитаних творів, висловили власні думки та судження.

Вчитель Шепа В.Ю. провела урок української мови на тему «Звертання. Розділові знаки при звертанні». На основі дидактичного матеріалу із творів  Т.Шевченка педагог ознайомила учнів із правилами вживання розділових знаків при звертанні, вчила застосовувати їх на практиці, розвивала зв’язне мовлення школярів, виховувала повагу до мистецької спадщини Кобзаря.

На високому рівні у школі  ведеться позакласна робота з предмета українська мова та література. Особливо слід відзначити роботу МАЛІЖу (керівник Фенцик М.І.)  У рамках семінару вчителі-філологи мали змогу побачити  літературно-музичну композицією з нагоди 200-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка. Школярі продемонстрували глибокі знання творів Кобзаря, його поетичної  спадщини. Під час літературно-музичної композиції прозвучали вірші та пісні на слова Шевченка, інсценізації творів Кобзаря.

Учасники семінару подякували колегам і адміністрації закладу за змістовно організовану роботу.


                 


                 


                   


                   





Переглядів: 651 | Додав: Fvlad9920 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради