УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 29.03.2024, 02:48
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

11:26
Мрій про «Мрію»

          Вісімнадцять сонячних днів провели   на острові «Мрія» діти працівників «Барви», МДУ, ЦРЛ, пенсійного фонду,Закарпатгазу,з-ду «Точприлад»,управління освіти. Зміна тривала з 15 липня по 01 серпня 2013. Хтось поїхав на море, хтось подорожує за межами країни, а 120 мрійників вирішило відпочити саме тут, і зовсім про це не шкодують.

          

         Свіже повітря, купання в басейні, п’ятиразове харчування та надзвичайно насичена виховна робота – ось пріоритети табору «Мрія». Слід зауважити, що з дітьми працюють досвідчені педагоги зі шкіл міста. На острові існує своя Конституція, за яку голосують діти в перший день зміни. Протягом зміни кожен загін обирає собі назву, придумовує речівку та пісню. Мрійники  мають  можливість проявити  себе, показати свій талант. Заходи табору сплановані у різнопланових напрямках, де приймають участь всі мрійники. 

         Традиційними є заходи: «Майданс», «Мрія має таланти», «Свято казки», «Нумо, хлопці», «Нумо, дівчата» «Свято Нептуна», День етикету, Солодкий ящик ; конкурси: «Від загадки до відгадки»,  «Застели ліжко», «Карпати – краще місце в Україні». Ті, хто «дружить зі спортом»  мають можливість показати себе під час змагань з футболу, волейболу. Незабутні враження залишаються після змагань «Ти - олімпієць» та «Веселих стартів».

         Кожна зміна відрізняється ще і індивідуальністю. Так, протягом другої табірної зміни були запрошені гості -  ветерани ВВв. Можливість поспілкуватися  з  Плахотник Г. Ю.,Нагірним В. М.Чех В. мрійники  мали після конкурсу патріотичної пісні.  Не пройшло поза увагою і відзначення 1025 - річчя хрещення Київської Русі. За сприянням працівників міськвиконкому відбулася зустріч зі священиком Сергієм. Під час неї  мрійники дізналися детальніше про хрещення Київської Русі та відбулася бесіда на тему: «Милосердя довкола мене».Відбулися спортивні заходи до відзначення Дня Олімпійського Прапора та виїзна акція мобільного центру профорієнтації. 

         Незабутнє враження від передостаннього дня перебування у таборі. Це - День самоврядування. Мрійники першого ( найстаршого ) загону виконують функції вихователів табору, звісно, під їх чуйним керівництвом. Протягом дня лідери готують всі загони до танцювального конкурсу «Стартінейджер». А ввечері після його проведення запалюється прощальне вогнище і лунають пісні на весь табір. Після чого всі мають можливість потанцювати на дискотеці.  Всі знають, що вже завтра всі  роз’їдуться, а так хочеться затримати цю мить ще на трошки. Та залишається тільки згадувати про ті щасливі хвилини, які ми провели на острові «Мрія» та мріяти про відпочинок наступного разу.


                     


                    


                    


                    


                     


                     


Переглядів: 772 | Додав: Fvlad9920 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради