УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 29.03.2024, 09:15
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

16:41
Мукачівський Будинок школярів провів виховний захід «Милосердя і любов до ближнього –джерело величі людини!»

Добро й милосердя - це два крила, на яких  тримається людство. Як часто ми  чуємо ці слова, але чи відчуваємо всю глибину їх змісту?  

Де ж поділись ті людські чесноти, які з давніх-давен жили в характері нашого народу: чуйність і справедливість, уміння розділити чужий біль, допомогти знедоленому, нещасному, поділитись шматком хліба, захистити старих  і немічних, розрадити самотніх. І за які найбільше шанували і поважали людину.

Але що потрібно зробити для того, щоб ці згадані  чесноти, добрі звички і традиції збереглися?

Саме тому  24 листопада 2015 року  в   ЗОШ № 10    Будинком школярів було проведено виховний захід на тему: «Милосердя  і любов до ближнього –джерело величі людини». Були запрошені гості: сестра Тереза, Розгау  Галина Андріївна - медсестра з товариства «Червоний хрест», Бурлака Маріанна Іванівна - представник  Мукачівського міського товариства  «Інваліди дитинства».

    Вони  розповіли учням 7-9 класів  про те, що добрі слова і вчинки, спрямовані на порозуміння між людьми, взаємодопомогу, підтримку одне до одного.  Велику увагу дитячої аудиторії звернули на спілкування з дітьми з обмеженими можливостями .

Переймаючись буденними проблемами, ми не повинні забувати як   непросто сьгодні людям з вадами здоров'я. І пам’ятати  про це не тільки у день 3 грудня, а й завжди, що поруч з нами живуть такі люди які  потребують нашої  щоденної допомоги та уваги.

З великою радістю діти-інваліди з організацій «Інваліди дитинства» та «Нове життя» (які навіть не вміють говорити)  продемонстрували інсценізацію  «Чотири  свічки», в якій йдеться мова про спокій, віру, надію та  любов.

Організатори  заходу мали за мету  привернути  увагу  дітей до проблем тих, хто став інвалідом, формувати в учнів почуття милосердя, виховувати толерантне ставлення та  підтримку.

На завершення заходу звернулась сестра Тереза  до  всіх присутніх   засівати в своїх душах  зерна великої любові,  добра і християнського милосердя. 

   Поспішаймо творити добро на  землі!

Переглядів: 676 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради