УОКМС Мукачівської міської ради
Четвер, 28.03.2024, 20:17
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

16:47
На базі Мукачівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 ім.О.С.Пушкіна пройшов психологічний тренінг для молодих спеціалістів

Кожна людина, яка починає свій професійний шлях, зазнає труднощів, стикається з проблемами . Перше місце роботи… все нове, нові відносини з людьми.

Сьогодні школі потрібні молоді, ініціативні, творчі вчителі, готові працювати по-новому. Саме тому вже 8 рік поспіль, під керівництвом згідно плану роботи Методичного кабінету управління освіти в місті Мукачеві проходить психологічний тренінг - супровід адаптації та професійного становлення молодих спеціалістів. Цього року він відбувся на базі Мукачівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 ім.О.С.Пушкіна в період з 14 по 25 вересня. Ведучими тренінгу були практичний психолог СЗОШ № 4 Солецька Віта Василівна та практичний психолог ЗОШ № 1 ім.О.С.Пушкіна  Козинчук Олена Степанівна. В заняттях прийняло участь 16 молодих спеціалістів з різних шкіл Мукачева.

  

Оскільки учасники тренінгу цікаві  та різносторонні особистості, тому і тематика і програма занять різноманітна. Учасники обговорювали важливість спілкування, толерантного відношення, самовдосконалення, командної роботи у школі, проблеми батьківства та не менш важливу проблему збереження фізичного та психологічного здоров’я вчителя, недопущення виникнення професійного «вигорання». Програма занять це і інформаційні повідомлення, групова дискусія, оформлення плакатів та колажів, рухливі ігри та релаксаційні вправи. Жоден учасник не залишився поза увагою, заняття відбувались у теплій та дружній атмосфері. На заключному занятті кожному учаснику було вручено свідоцтво про проходження психологічний тренінгу - супроводу адаптації та професійного становлення молодих спеціалістів. 

  

  

Переглядів: 608 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради