УОКМС Мукачівської міської ради
Четвер, 28.03.2024, 10:23
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

22:06
На базі Мукачівського НВК «Первоцвіт» проведено навчально – методичний семінар директорів навчальних закладів

На базі Мукачівського НВК «Первоцвіт» 13 грудня 2016 року було проведено навчально – методичний семінар директорів навчальних закладів на тему: „Формування позитивного іміджу загальноосвітнього навчального закладу в сучасних соціально - економічних умовах ".

Семінар розпочався із виступу керівника Бургели К.М., яка розповіла, що  кожен навчальний заклад має право продемонструвати свою індивідуальність, яка виражається через певний стиль та унікальний набір ознак, за якими заклад швидко та безпомилково розпізнається  серед інших шкіл міста. Саме тому і постає перед керівником питання про формування привабливого іміджу, позитивної репутації закладу.

 Одне з основних завдань сучасного закладу - сформувати готовність педагогів до інноваційних пошуків, надати можливість самостійно визначити стратегічні напрямки у розвитку навчально-виховного процесу. Це дасть можливість навчальному закладу мати індивідуальний шлях розвитку, своє обличчя.

  

Практичним психологом Вдовенко Т.М. було представлено учасникам семінару результати анкетування серед педагогів даного закладу щодо керівника і колективу. А також проведено гру «Шість капелюхів», яка напрочуд сподобалася керівникам, а насамкінець  було запропоновано притчу «Чотири свічки…»

  

На завершення семінару гостей було запрошено на традиційні Андріївські вечорниці, які у даному закладі було започатковано рівно 20 років тому. Учасники мали змогу долучитися до звичаїв та традицій цього дійства.

  

Саме такими добрими справами має підтверджувати свій імідж кожен навчальний заклад.

Переглядів: 758 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради