УОКМС Мукачівської міської ради
Четвер, 28.03.2024, 21:07
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

16:18
Навчально-методичний семінар вчителів англійської мови

22 лютого 2013 року  у Мукачівській школі-інтернат відбувся навчально-методичний семінар вчителів англійської мови « Рольова гра  як інноваційний метод вивчення англійської мови ».


На семінар  було запрошено  молодих спеціалістів з англійської мови.

Семінар складався з наступних етапів: проведення уроку, презентації гуртка  « Євроклуб » та підведення підсумків за круглим столом.

Урок провела молода вчителька з англійської мови  Карпенко Ірина Олександрівна. Метод гри, який вона поставила в основу уроку для навчання іноземної мови дуже актуальний для  вікової категорії дітей початкової ланки. Він базується на психології дітей, для яких гра – це засіб пізнання світу, який вчитель може ефективно застосовувати на уроці.  Вчитель використовує у своїй роботі  інтерактивні технології навчання: учні виконували  різні вправи, складали усно діалоги та швидко відповідали на запитання вчителя. Було видно, що педагог  знайшов з учнями спільну мову. Відчувається тепла атмосфера, в якій дуже комфортно навчатись  дітям.

     Другим етапом  на семінарі було ознайомлення з творчою лабораторією вчителя  англійської мови Залуцької Тетяни Іванівни, її досвідом роботи щодо організації діяльності  гуртка « Євроклуб » у СЗОШ №4.  Педагог підготувала змістовну  презентацію  цього гуртка, головним завданням якого є розвиток мовленнєвих вмінь та навичок серед учнів 5-11 класів. Одним з ефективних засобів  підвищення мотивації дітей  до навчання є  організація навчально-пізнавальних екскурсій по визначним місцям Євросоюзу.

Наприкінці семінару молоді спеціалісти поділилися своїми враженнями щодо відкритого уроку та презентації мовного гуртка.


                   


Переглядів: 730 | Додав: Fvlad9920 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради