УОКМС Мукачівської міської ради
Середа, 24.04.2024, 13:33
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

10:31
Навчально-методичний семінар вчителів англійської мови

29 квітня 2013 року в Мукачівській гімназії  відбувся семінар з англійської мови, який провела методист представництва видавництва ОЮП в Західній Україні Сичивиця Лариса  за темою  « Підготовка до незалежного тестування - проблеми і шляхи вирішення їх ». Головним завданням представника видавництва було ознайомити присутніх педагогів з найтиповішими помилками, які роблять учні при складанні державної підсумкової атестації. Проаналізувавши помилки, Лариса Сичивиця показала на прикладі різноманітних вправ, як можна уникнути написання тих чи інших помилок, звичайно, на прикладі вправ з сучасних навчально-методичних матеріалів британського видавництва.  Вправи сприяють розвитку комунікативних здібностей учнів. Не залишились поза увагою й вправи на розвиток письма, яке методист запропонувала розвивати у вигляді написання листів уявним друзям; було показано й всі етапи опрацювання текстів, як на початковому, так і на середньому рівні.

Наприкінці семінару Лариса Сичивиця ознайомила присутніх вчителів з новинками сучасних Оксфордських матеріалів, як НМК так і цифрових носіїв інформації . Учасники семінару мали змогу ознайомитися  з навчальною літературою від компанії OXFORD-BOOK.  Література надзвичайно цікава та багата на різноманітні вправи та творчі завдання. Семінар було проведено на високому рівні з використанням інноваційних технологій, що дало змогу всім присутнім ближче ознайомитися з видавничою літературою компанії.

Хочеться сподіватися, що кожен з вчителів взяв з цього семінару для своїх уроків важливу інформацію, щоб пробудити в учнів бажання вчити іноземну мову з великим задоволенням, і не має значення, чи то буде німецька мова, чи то буде англійська…
Переглядів: 777 | Додав: Бабуняк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради