УОКМС Мукачівської міської ради
Субота, 20.04.2024, 08:43
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

09:53
Навчально – методичний семінар вихователів

       30 квітня  на базі  Карпатського Державного заповідника – дендрарія «Березинка» відбувся навчально - методичний семінар вихователів групи продовженого дня  на тему  “Екологічне виховання учнів у групах продовженого дня з використанням інновацій”. Саме сюди запросили вихователі Мукачівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 20 педагогів міста.

                

    Заступник директора з НВР Яров М. Л. ознайомила учасників  з темою, метою семінару, порядком його проведення.

      Привітно зустріли гостей вихователі ГПД у вишиванках, учні школи у яскравих костюмах, символізуючих екзотичні дерева, батьки учнів, налаштовані на співпрацю, керівник гуртка центру туризму Мисла М. А.  Крокуючи стежками дендрарію, вихователям міста запропоновано розв’язати кросворд про Закарпаття, надано об’ємну інформацію про дерева, які зустрічалися на шляху. Учні підготували короткі монологи-розповіді про тис ягідний, сосну кедрову, калопанакс, кедрове та тюльпанове дерево. Учениця 2 класу Скрипениць А. виконала пісню «Карпати».

      Цікаву інформацію про Червону книгу підготували члени батьківського комітету Фаринич Н. В. та  Калабішка Т. В.

     Після подолання інформаційної стежини вихователям запропоновано зручно розміститися на поляні та ознайомитись з презентацією «Екологічне виховання учнів у групах продовженого дня з використанням інновацій», підготовлену на основі практично проведених виховних заходів вихователями ГПД ЗОШ № 20 в рамках декади груп продовженого дня. Презентувала роботу вихователів школи Євтушенко Т. С.

     Цікавою та пізнавальною була екологічна вікторина, проведена вихователем Сочка Н. І.

     Вихователь Попович М. Й. розповіла про роботу за інтересами в групі продовженого дня, де учні мають можливість проявити фантазію при виготовленні виробів з пластмасових ложечок, пляшок, відходів паперу і т.д. Окремі роботи було продемонстровано.

    Про наслідки недбалого ставлення до природи під час відпочинку розповів представник центру туризму Мисла М. А. До учасників семінару приєдналася майстер дендропарку (розсадника) ВЛНС «Березинка» Мукачівського Державного лісового господарства Слободянюк Наталія Олексіївна. Вона провела насичену за змістом екскурсію по дендрарію.

   На завершення роботи семінару організовано «Круглий стіл», де кожен мав можливість поділитися враженнями від почутого, побаченого, відчутого.

   

                      





 

Переглядів: 688 | Додав: Fvlad9920 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради