УОКМС Мукачівської міської ради
Середа, 24.04.2024, 17:46
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

08:21
Навчально-методичний семінар заступників директорів з виховної роботи загальноосвітніх шкіл та заступників і методистів ПНЗ.

        Реалізація соціальних ініціатив Президента України щодо 70% охоплення дітей та учнівської молоді усіма формами  позашкільної освіти потребує координації дій педагогів усіх освітніх установ міста. Тому на початку жовтня у Мукачівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №11 відбувся науково-методичний семінар заступників директорів з виховної роботи загальноосвітніх шкіл та заступників і методистів позашкільних навчальних закладів. На семінарі були розглянуті питання нормативно-правового забезпечення діяльності позашкільної освіти. Методист методкабінету Барбаш Олена Олександрівна наголосила на необхідності врегулювання відповідно законодавства питання програмного забезпечення роботи гуртків та ознайомила присутніх з «Положенням про розробку, затвердження та впровадження навчальних програм з позашкільної освіти».

Велика увага на семінарі була приділена особливостям організації діяльності гуртків на базі загальноосвітніх навчальних закладів та співпраці шкіл з позашкільними установами щодо залучення дітей до гуртків. Досвідом роботи з цього питання поділилася заступник директора з виховної роботи ЗОШ №11 Шкріба Оксана Михайлівна. Вона ознайомила присутніх з системою роботи щодо розвитку пізнавальних та творчих здібностей дітей засобами гурткової роботи та продемонструвала результативність такого системного підходу. Заступники директорів та методисти позашкільних установ акцентували увагу присутніх на напрямках співпраці загальноосвітніх шкіл та позашкілля, визначили заходи, які будуть проводитися на загальноміському рівні за участю вихованців позашкільних установ та учнів загальноосвітніх шкіл.

Переглядів: 605 | Додав: Fvlad9920 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради