УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 19.04.2024, 11:13
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

13:58
Обласний семінар керівників районних (міських) методичних об’єднань та методистів методичних кабінетів

14 травня 2013  року у Мукачівській ЗОШ І –ІІІ ступенів № 20 було проведено обласний семінар керівників районних (міських) методичних об’єднань та методистів методичних кабінетів, які відповідають за природничо-математичні дисципліни.

Тема семінару  "Особливості викладання математики з використанням інформаційно-комп’ютерних технологій”.

         Зі станом і перспективами  розвитку математичної освіти в навчальних закладах міста ознайомив присутніх начальник управління освіти виконавчого комітету Мукачівської міської ради  Михайло Андрійович Мотильчак.

         Семінар складався із практичного та теоретичної частини. У рамках практичної частини учасники семінару мали змогу відвідати уроки у  вчителів школи: Яров Мар’яна Василівна (9 – А клас). Тема уроку "Розв’язування задач і вправ. Повторення, узагальнення, систематизація знань, вмінь та навичок учнів”; Данко Надія Іванівна (6 – А клас). Тема уроку "Раціональні числа. Розв’язування рівнянь та задач. Координатна площина”.

         Презентував навчальний заклад директор школи Чорі Василь Васильович. Далі з інформаційно-комунікаційними технологіями та їх використанням на різних етапах уроку ознайомив присутніх заступник директора з навчально-виховної роботи Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти Петечук Василь Михайлович. Про можливості використання програмних засобів загального призначення при викладанні математики розповів  Орос Віктор Михайлович – завідувач кафедрою методики викладання природничо-математичних дисциплін.З практикою застосування елементів ІКТ на уроках математики ознайомив учасників семінару старший викладач кафедри методики викладання природничо-математичних дисциплін Ігор Петрович Сігетій. Методист кабінету природничо-математичних дисциплін, основ економічних знань та екології Петечук Катерина Михайлівна представила можливості використання інформаційно-комунікаційних технологій для підготовки учнів до ЗНО.

       Підводячи підсумки виступаючі учасники і керівники семінару відмітили доцільність використання ІКТ на відвіданих уроках та підкреслили актуальність і важливість теми семінару. 





Переглядів: 1370 | Додав: Бабуняк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради