УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 29.03.2024, 07:36
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

15:20
ОГОЛОШЕННЯ

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Мукачівської міської комунальної установи 

“Центр професійного розвитку педагогічних працівників” 

Мукачівської міської ради  Закарпатської області

 

Управління освіти, молоді та спорту Мукачівської міської ради Закарпатської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Мукачівської міської комунальної установи “Центр професійного розвитку педагогічних працівників” Мукачівської міської ради  Закарпатської області. 

1.Найменування і місцезнаходження установи:

Мукачівська міська комунальна установа “Центр професійного розвитку педагогічних працівників” Мукачівської міської ради  Закарпатської області.

Місцезнаходження: 89600, Україна, Закарпатська область, місто Мукачево, площа Духновича Олександра, будинок 2.

2.Найменування посади: 

Директор Мукачівської міської комунальної установи “Центр професійного розвитку педагогічних працівників” Мукачівської міської ради  Закарпатської області.

3.Умови оплати праці:

Посадовий оклад директора Мукачівської міської комунальної установи “Центр професійного розвитку педагогічних працівників” Мукачівської міської ради  Закарпатської області  визначається згідно Постанови КМУ від 29.07.2020 року № 672 (із змінами).

4.Кваліфікаційні вимоги до директора Мукачівської міської комунальної установи “Центр професійного розвитку педагогічних працівників” Мукачівської міської ради  Закарпатської області.

На  посаду директора Центру може бути призначено особу, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу педагогічну освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше п’яти років, досвід впровадження інновацій, педагогічних новацій і технологій у системі освіти, у тому числі інформаційно-комунікаційних, пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу відповідно до порядку, затвердженого Засновником Центру.

5.Перелік документів, що подаються до конкурсної комісії:

5.1.Особа, яка відповідає вимогам, визначеним в п.4 цього оголошення, може взяти участь у конкурсі на заміщення вакантної посади директора Мукачівської міської комунальної установи “Центр професійного розвитку педагогічних працівників” Мукачівської міської ради  Закарпатської області та подати (особисто або поштою) такі документи:

  • копію паспорта громадянина України;
  • письмову заяву про участь у конкурсі;
  • резюме у довільній формі (на 1 арк.);
  • копію трудової книжки;
  • копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • письмову заяву зі згодою на збір та обробку персональних даних;
  • довідку про відсутність судимості;
  • фотокартку розміром 4*6;
  • перспективний план розвитку Мукачівської міської комунальної установи “Центр професійного розвитку педагогічних працівників” Мукачівської міської ради  Закарпатської області (1-3 арк.).

       5.2.Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, не передбачені в оголошенні про проведення конкурсу.

5.3.У разі надсилання документів поштою, датою подання документів вважається дата, зазначена на поштовому штемпелі.

5.4.Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

6.Терміни та місце подання документів для участі у конкурсі:

6.1.Документи, зазначені в п. 5.1. оголошення, подаються уповноваженому представнику управління освіти, молоді та спорту Мукачівської  міської  ради  –  головному  спеціалісту  Мадар Людмилі Іллівні,  за адресою:  м.Мукачево, площа Духновича Олександра, 2, каб.13; 

подача  документів   здійснюється  в  період  з  03  листопада  2020 року  по 25  листопада 2020 року  в робочі дні з 9-00 до 12-00 години.

Телефон для довідок (03131) 23008. 

6.2.У разі надсилання документів поштою, датою подання документів вважається дата, зазначена на поштовому штемпелі.

6.3.У разі невідповідності поданих документів встановленим вимогам, претенденти до конкурсного відбору не допускаються, про що їм повідомляється.

7.Дата та місце початку конкурсного відбору:

7.1.Дату та місце проведення конкурсного відбору усім претендентам, які своєчасно подали документи та допущені для участі у конкурсі,  буде повідомлено додатково, але не пізніше, ніж протягом десяти  календарних днів з дати закінчення строку подання документів.

Переглядів: 591 | Додав: poffik707 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради