УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 29.03.2024, 00:33
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

09:25
Про підсумки ІІ (обласного) туру Всеукраїнського фестивалю «Сузір’я талановитих дошкільнят»

1 червня 2013 pоку на базі Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» пройшов ІІ (обласний) етап Всеукраїнського фестивалю дитячої творчості «Сузір’я талановитих дошкільнят». Участь у зазначеному форумі взяли 250 вихованців дошкільних навчальних закладів області із усіх адміністративно-територіальних одиниць. Честь міста над Латорицею захищали: Кривляк Вікторія, вихованка ДНЗ № 30 (в номінації «Вокальний спів») та хореографічний колектив вихованців ДНЗ № 5 «Веселка» (в номінації «Хореографія»).

                                                                      

З вітальним словом до дітей звернулись заступник голови Закарпатської облдержадміністрації І.І.Качур та директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації М.І.Кляп. Фестиваль проходив у п’яти номінаціях: хореографія, вокальний спів, гра на музичних інструментах, декламування та образотворче мистецтво.

Юні учасники демонстрували високий рівень природних музичних, хореографічних, вокальних даних. Дошкільнятам вразили непідкупним артистизмом, сценічністю, емоційністю та естетичністю. Виразне декламування віршів напам’ять, креативність та творча фантазія в образотворчій діяльності, невичерпна імпровізація у співзвучності з традиційністю нашого краю, культурно-мистецькою спадщиною багатонаціонального Закарпаття вразили усіх присутніх у переповненому залі «ПАДІЮНу».

          Відповідно до зведених протоколів журі у всіх номінаціях, за проявлений творчий підхід, уміння створити особливий художньо-естетичний образ, оригінальність виступів переможців фестивалю-конкурсу нагороджено грамотами департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації та цінними подарунками. Однак, найбільше радості у малечі викликали заохочувальні призи (м’які іграшки), які на сцені отримали усі учасники фестивалю.

Танцювальний колектив «Веселка» вихованців Мукачівського ДНЗ № 5 визнано кращим в області в номінації «Хореографія»

На ІІІ (заключний) тур Всеукраїнського фестивалю дитячої творчості «Сузір’я талановитих дошкільнят», що проводитиметься у вересні в м. Київ, від Закарпатської області поїдуть вихованці ДНЗ № 5 м. Мукачево із хореографічною композицією «Гусенички» та ДНЗ с. Ільниця Іршавського району, які представлять номінацію «Гра на музичних інструментах».

                       

Переглядів: 792 | Додав: Fvlad9920 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради