УОКМС Мукачівської міської ради
Четвер, 25.04.2024, 06:49
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

17:20
Про відкриття мовного літнього табору "Go Camp" з денним перебуванням при Мукачівській ЗОШ І-ІІІ ст.№7

06 червня 2017 року відбулося відкриття літнього мовного табору Go Camp  в Мукачівській ЗОШ І-ІІІ ст.№7.

Сьогодні на урочистій лінійці учні презентували свої загони: назву, речівку та загонову пісню. Учні з великим задоволенням малювали куточки своїх загонів, підходячи до виконання своїх робіт  творчо та креативно.

Вихователі (вожаті) ознайомили дітей з планом роботи на тиждень, та разом з учнями зайнялися підготовкою необхідних матеріалів та інвентаря, проте найважливішою подією для них буде приїзд волонтерки з Англії Юліани  Петрів-Шоу 12 червня. Її основним завданням має бути робота з дітьми, які, в свою чергу,  з нетерпінням чекають цього моменту.

 

 

 

Учні сьогодні також на гурткових заняттях пройшли реєстрацію для дистанційного навчання по програмі LanguaBooks. LanguaBooks™ – це підрозділ компанії LanguaMetrics™, Inc, що спеціалізується на розробці додатків з використанням інтерактивних книг LanguaBooks™. Технологія LanguaBooks™ є інноваційною формою інтерактивного навчання з використанням технології розпізнавання мовлення та оцінки вимовлених слів. LanguaBooks™ оцінює аудіо користувача за допомогою акустичних моделей, підготовлених SRI International, та візуалізує результати в простому та зрозумілому для користувача вигляді. У користувача є можливість виправити свої помилки за допомогою комп’ютера, що значно прискорює вивчення розмовної англійської.

LanguaMetrics™, Inc. – це американська компанія зі штаб-квартирою в місті Тампа, штат Флорида США та центром розробки в Києві, Україна. Платформа LanguaMetrics™ розроблена та спроектована LanguaMetrics™, Inc. та використовує технології SRI International. Ця платформа передбачає розробку та впровадження програмного забезпечення, що допомагає покращити розмовну англійську мову. LanguaMetrics™ співпрацює з провідними видавництвами, постачальниками Ed-Tech рішень, школами, університетами та просто з людьми, що бажають підвищити рівень знання англійської мови. В компанії є два підрозділи LanguaBooks™ та LanguaTest™ які направлені на навчання та тестування.

LanguaBooksUA - це проект, що створений на платформі LanguaMetrics™ та використовує тексти, що належать LanguaMetrics™, Inc., для вивчення англійської мови в Україні. Ця унікальна пропозиція стала можливою завдяки тому, що центр розробки LanguaMetrics™, Inc. знаходиться в Україні.

Сьогодні учні також  освоїли перший урок з програмування Scratch на тему «А cat and a mouse». Зі Скретчем  учні зможуть програмувати свої власні інтерактивні історії, ігри, анімацію — і поділитися своїми творами з іншими членами інтернет-спільноти. Скретч розроблений спеціально для дітей від 8 до 16 років, але використовується людьми різного віку. Мільйони людей створюють скретч-проекти в самих різних умовах - вдома, в школах, музеях, бібліотеках та громадських центрах. Можливість створювати код комп'ютерних програм є важливою частиною грамотності в сучасному суспільстві. Коли люди вчаться програмувати в Скретчі, вони вчаться найважливіших стратегій для вирішення проблем, розробці проектів та обміну ідеями.Скретч допомагає молоді вчитися мислити творчо, міркувати системно і працювати спільно - необхідні навички для життя в 21-му столітті.Скретч є проектом Lifelong Kindergarten Group з MIT Media Lab. Він надається безкоштовно.

Місія проекту Go Camp  -  виховати нове всебічно розвинене та освічене покоління свідомих громадян України, здатних до навчання впродовж життя і готових до викликів 21-го століття; надихати молодь вільно володіти іноземними мовами та бути відкритими до інших культур і досвідів.

Завдання проекту:

  • розвинути життєві вміння та цінності, які підготують молоде покоління до життя та викликів 21-го століття;
  • подолати мовний бар’єр;
  • навчити дітей широко мислити, виходити за рамки одної дисципліни, бачити зв’язки між різними явищами та предметами;
  • сприяти обміну культурними цінностями та розширенню світогляду;
  • зробити табір експериментальним майданчиком для новітніх технологій на методик навчання;
  • подолати стереотипи серед іноземців щодо України;
  • популяризувати волонтерський рух в Україні;
  • сприяти позитивному позиціонуванню України в світі.

Зауважимо, що 07.06. - відбудеться знайомство з Гете Інституту п.Інною Корейба у рамках проекту "Мовний асистент з Німеччини".

 

 

 

Переглядів: 815 | Додав: ivannabondaruk070794 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради