УОКМС Мукачівської міської ради
Четвер, 18.04.2024, 15:22
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

20:34
«Про власну безпеку дбаємо змалку!»

19 травня 2016 року на базі дошкільного навчального закладу № 19 (керівник Грицу К.Г., вихователь-методист Когут Н.М.) відбулося чергове засідання міського методичного об’єднання вихователів старших груп на тему «Формування основ здорового способу життя».

Вихователь старшої групи Турянин Надія Вікторівна з допомогою сучасних інтерактивних засобів запросила дітей до віртуальної подорожі по місту, влаштувавши їм справжні випробовування з основ безпеки життєдіяльності. Потрапляючи у казкову історію з поросятком через театралізоване дійство, організовуючи імпровізований відпочинок на природі, розплутуючи цікаві, подекуди небезпечні ситуації на екрані, приймаючи активну участь у грі-естафеті з жаринками, малята ділилися з присутніми своїми знаннями про те, як діяти у надзвичайних ситуаціях, пригадували працівників спеціальних служб порятунку людей та їх призначення, називаючи екстрені номери телефонів, програючи їх виклик в тій чи іншій ситуації, що склалася. Справжнім сюрпризом і для дітей, і для дорослих, стала активна участь в заході й самих працівників спецслужб, а саме поліції та пожежної частини.

Наприкінці засідання його учасники жваво ділилися враженнями від побаченого та власним досвідом організації роботи з дошкільниками в даному напрямку. Керівник ММО Гулей Г.В., вихователь-методист ДНЗ № 7, дала корисні методичні настанови щодо формування у дітей основ безпеки життєдіяльності відповідно програм «Дитина в дошкільні роки» та «Про себе треба знати, про себе треба дбати».

 

  

РІШЕННЯ

  1. Керівникам навчальних закладів продовжувати співпрацю зі службами МНС, патрульної поліції з метою ознайомлення дітей з працею дорослих, пов’язаною з відповідальністю за безпеку і захист населення.

Постійно.

  1. Вихователям-методистам спільно з практичними психологами розробити цикл консультацій для батьків з питань організації безпеки життєдіяльності дітей.

До 01.09.2016

3.Вихователям:

  1. активно реалізовувати завдання формування основ здорового способу життя під час організації різних форм роботи з дітьми;

постійно;

  1. скласти картотеку дидактичних ігор та художніх творів на тему безпеки життєдіяльності;

до 01.09.2016.

  

Переглядів: 652 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради