УОКМС Мукачівської міської ради
Четвер, 18.04.2024, 14:10
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

16:15
Професія моїх батьків - професія моєї мрії!

Завершився півфінал обласного заочного конкурсу фоторобіт - фоторепортажів “Професія моїх батьків” серед учнів 9-10 класів загальноосвітніх навчальних закладів міста Мукачева. Конкурс проводився з  метою створення сприятливих умов для творчого і духовного розвитку молоді, розширення  уявлення про світ професій та формування  свідомого підходу до вибору професії.

Відбірний етап конкурсу проходив в період з 15 вересня по 10 жовтня  2014 року безпосередньо в загальноосвітніх навчальних закладах міста. Кращі 8 робіт були представлені в півфіналі, під час якого на рівні  Мукачівського міського центру зайнятості їх оцінювала спеціально створена комісія в складі представників різних соціальних служб та структур. В результаті для участі у фіналі було відібрано одну  найкращу роботу.      

Засідання півфіналу конкурсної комісії відбулося на базі Мукачівського центру зайнятості. Роботи школярів  оцінювали: начальник Відділу молоді та спорту виконкому Мукачівського міської ради Володимир Уліганинець, головний спеціаліст відділу загальносередньої та позашкільної освіти Управління освіти виконкому Мукачівського міської ради Тетяна Куцик, методист методичного кабінету Управління освіти виконкому Мукачівського міської ради Олена Барбаш та представники Мукачівського МЦЗ: заступник директора Беатриса Білецька та директор Оксана Пехньо.

  Слід зауважити, що визначення кращих робіт — копітке та нелегке завдання, а оцінювалися роботи за такими критеріями: відповідність конкурсній тематиці, підтримка позитивного іміджу професії, ступінь розкриття змісту професії в фотографіях, оригінальність, творчий, нестандартний підхід у виконанні роботи, належне естетичне оформлення роботи, володіння мистецтвом слова, грамотність викладу тексту. Але дитяче світосприйняття не вкладається в жодні рамки! Неможливо було залишитись байдужим до вираження особливої поваги до професії своєї мами, яку у конкурсній роботі було представлено під назвою „Материнство”... Окрім цього, тут також були роботи, присвячені професіям бухгалтер, продавець, бізнесмен, встановлювач жалюзі та багато інших. І кожного разу діти пишалися своїми батьками і висловлювали мрії стати колись схожими на них...

Отже, за рішенням комісії переможцями конкурсу стали:

Перше місце - Голуб Анастасія-Анну учениця 5А (9) класу Мукачівського НВК „Школа І ст.-гімназія” (професія „Лікар-стоматолог”).

На другому місціСабов Вікторія учениця 5А (9) класу Мукачівського НВК „Школа І ст.-гімназія” (професія „Продавець кахелю”).

Третє місце – Цветкова Ірина учениця 10 класу Мукачівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 ім.Т.Г.Шевченка (професія „Дизайнер”).

На завершення півфіналу можна зробити висновки що безперечно, ті знання, які надбали учасники в процесі пошуку оригінальних ідей та їх втілення під час підготовки конкурсних робіт, обов’язково стануть їм у нагоді при виборі професійного шляху.

 

Провідний спеціаліст відділу надання соціальних  послуг                                                     Мукачівського центру зайнятості                                                           Оксана Коваленко.

Переглядів: 967 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради