УОКМС Мукачівської міської ради
Четвер, 18.04.2024, 13:17
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

13:52
«Промінці – молодці!» (ДНЗ№23)

«Літо – це чудова пора року. І варто його проводити відповідно. Намагатися отримати від цього якомога більше вражень і радості, щоб потім, холодними зимовими вечорами, грітися теплими спогадами про чудово проведений час».
Протягом літа ми постійно будемо ділитися з Вами фото додатками подій, що відбуваються у нашому садочку. І літо пройде для нас під гаслом «Промінці – молодці!»

 

Триває самий чудовий час, безтурботна пора подорожей і розваг, фантазії і виконання мрії — дзвінке літо! Вперед до манливої природи, до запашних трав і яскравих метеликів! Але, це для дітей літо — безтурботна пора. А для нас, дорослих, це гарячий час турбот та клопіткої роботи.

 

 

 

Влітку в місті спекотно та задушливо, але діти, які щодня відвідують наш дитячий садок мають змогу відпочити та погратися на тінистих затишних майданчиках, де багато зелені, кущів, дерев, ніби десь у парку або у бабусі на селі. І перед нами, педагогами, щоразу постає питання: «Як зробити так, щоб діти відчували себе затишно, щоб їм було цікаво і, звичайно, щоб вони зміцніли? Як перетворити знайомі групові кімнати та майданчики на незвичайний світ? Як створити умови для відпочинку та відчуття канікул?»

 

 
 

Наше завдання і бажання зробити канікули веселими, відпочинок активним, а враження неповторними. Тому влітку особливо ми дбаємо про урізноманітнення форм і видів роботи з малюками. Педагоги нашого закладу активно, креативно, з радістю і притаманним їм артистизмом виконують ролі різних улюблених дітлахами героїв і, здається, самі отримують неабияке задоволення від своєї роботи.

 

 

 

 

 
Переглядів: 387 | Додав: ivannabondaruk1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради