УОКМС Мукачівської міської ради
Четвер, 18.04.2024, 22:09
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

16:33
Проведено комплексний семінар – практикум вихователів дошкільних груп та вихователів групи продовженого дня

« …читання – віконце,

крізь яке діти бачать і

пізнають  світ і самих себе »

В.Сухомлинський

12 грудня 2014 року на базі НВК «Первоцвіт» було проведено комплексний семінар – практикум вихователів дошкільних груп та вихователів групи продовженого дня  на тему: «Формування навиків читання у дошкільному та шкільному підрозділах».

  

В рамках семінару – практикуму було проведено вихователем Кулик Т.І. заняття у старшій групі «Подорож до Країни Букляндії». На даному занятті діти вправлялись у звуковому аналізі слів, підбирали звукові моделі до слів, складали речення за малюнком та схемою, ділили слова на склади. Заняття емоційно насичене,  цікаве, з різними  сюрпризними моментами.

  

Уже багато років традиційними стали у даному закладі Андріївські вечорниці. Саме напередодні Дня Св. Андрія Первозванного учасники семінару змогли  побачити як народні традиції міцно переплелися з релігійними. Вихователь групи продовженого дня Грималюк І.А., оживила перед нами ігри та забави, які  вправно показали вихованці 1- 4 класів.

А як дівчата веселили своїх козаків - гостей на вечорницях, а хлопці намагалися вкусити, підвішену до сволока Калиту – обрядовий хліб, який пекли на Андрія.

  

Заступник директора з навчально – виховної роботи Яцейко Г.В. поділилася досвідом роботи у НВК «Первоцвіт» із питання «Формування навиків читання у дошкільному та шкільному підрозділах».

При підведенні підсумків семінару- практикуму  учасники дали високу оцінку проведеним заходам. Головний спеціаліст управління освіти Понго Л.Є. розповіла про наступність у дошкільному та шкільному підрозділах Методисти методичного кабінету Цанько Т.В. та Пархоменко О.Г. висловили подяку адміністрації, вихователям за проведену роботу.

  

  

 

Переглядів: 759 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради