УОКМС Мукачівської міської ради
Четвер, 28.03.2024, 13:16
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

16:01
Розпочалось літо

Відпочинок дітей в таборах з денним перебуванням при загальносвітніх школах

     Як тільки завершились зимові свята, учні школи з нетерпінням чекають літніх канікул. Не варто думати, що це тому, що вони не хочуть навчатися. Це бажання пов’язані з майбутніми пригодами, іграми та екскурсіями.

  Саме літній табір дає відчуття справжнього сонячного літа, можливість зустріти нових друзів, відкрити для себе школу з нового боку.

   Сьогодні, 02. 06. 2014 р. відбулась урочиста лінійка з нагоди відкриття  зміни у літньому таборі відпочинку при Мукачівській СШ І-ІІІ ступенів № 16.

             

Для всіх це особливий рік, бо вперше до нас завітали учні інших шкіл. Дітей чекала дружелюбна атмосфера, наповнена конкурсами та розважальною програмою. Вихователі табору залучили дітей до спортивно-оздоровчих заходів, у яких самі ж і брали активну участь.

   Ми сподіваємось, що в нашому таборі діти найдуть справжніх друзів, розкриють свої таланти, і в решті-решт просто гарно відпочинуть. На нас чекають незабутні дні: ігри,подорожі, екскурсії, дискотеки,море сміху та розваги - це все попереду .

     Вихователі докладуть усіх зусиль, щоб організувати відпочинок. І, незалежно від погоди, атмосфера у нас завжди сонячна та тепла. Не пропускайте можливості відчути це!

     Дитячі табори - це чудова можливість відпочити дитині від напружених шкільних занять. На базі Мукачівської ЗОШ №2 ім. Т.Г.Шевченка щороку працює табір відпочинку з денним перебуванням дітей «Веселковий». Цей навчальний рік не став винятком.

      У таборі з дітьми працюють педагог-організатор, психолог, вихователі, керівник фізкультурно-масової роботи, також забезпечено медичний нагляд за дітьми.

Відпочинок у таборі – це безліч позитивних емоцій, де діти набираються нових вражень. Цього року діти пільгових категорій шкіл міста проведуть 14 незабутніх днів (з 2 по 18 червня 2014 року), наповнених захоплюючими заходами.

      План роботи табору складається з різноманітних розваг, прогулянок, екскурсій. Окрім того, діти  отримають нові захоплюючі враження від прогулянок  мальовничими куточками нашого краю.

    Урочисте відкриття табору відбулося 2 червня в актовому залі школи. Всі загони представили назви своїх загонів, речівки , девізи та загонові пісні.

Після урочистого відкриття відбувся святковий концерт за участю дітей та вихователів табору.

      У Мукачівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 11 розпочав роботу табір відпочинку «Романтик», який нараховує 107 дітей.  На урочистій лінійці відбулося представлення загонів: 1-й загін – «Капітошки», 2-й загін – «Бджілки», 3- загін  - «Дружні», 4-й загін – «Усмішки». Учні підготували цікаві девізи, пісні, які відповідали назвам загонів.

         Діти ознайомилися з режимом табору, план – сіткою. В таборі спланована  програма різних напрямків.

                                 

                                 

                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

Переглядів: 762 | Додав: Fvlad9920 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради