УОКМС Мукачівської міської ради
Вівторок, 16.04.2024, 22:43
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

10:57
Розширене засідання колегії управління освіти



22  березня  2013 року у Мукачівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 20 під  головуванням Михайла Андрійовича Мотильчака,  начальника управління освіти, відбулося розширене засідання колегії управління освіти з наступним  порядком денним: 

1.
 Про  дотримання вимог Положення про золоту медаль "За високі досягнення у навчанні" та срібну медаль "За досягнення у навчанні" при  визначенні претендентів на нагородження медалями та Інструкції про переведення та випуск учнів навчальних закладів при визначенні претендентів на отримання свідоцтв з  відзнакою.

2.     Про виконання Інструкції  з обліку дітей та підлітків шкільного віку.

3.     Про стан та організацію  обліку дітей дошкільного віку.

4.     Про стан травматизму учасників навчально-виховного процесу, створення безпечних умов праці і  навчання в освітніх закладах.

5.     Про роботу логопедичного кабінету.

6.     Про організацію роботи зі зверненнями громадян.

7.     Про виконання рішень попередньої колегії управління  освіти.

По першому питанню виступила завідувач  методичного кабінету Рубець М.І., яка проінформувала присутніх про  результати перевірки з питань об’єктивності  оцінювання навчальних досягнень учнів 9 класу, які є претендентами на отримання свідоцтв з відзнакою та учнів 11 класу, які є претендентами на  нагородження  медалями,   проаналізовала  участь та результативність виступу їх у ІІ та  ІІІ етапах Всеукраїнських  учнівських  олімпіад з базових дисциплін,  виконання  зрізової контрольної роботи з інформатики учнями, які є претендентами на нагородження медалями.

З довідкою про стан та організацію обліку дітей  дошкільного віку виступила головний спеціаліст управління освіти Л.Є.Понго, яка  відзначила, що керівники організовують роз’яснювальну роботу щодо залучення дітей  до дошкільних закладів серед населення мікрорайону через інформаційні кутки, які оформлені в садку, а також безпосередньо під час первинного обліку, коли вихователі спілкуються індивідуально з батьками. Станом на 01.01.2013 дошкільною освітою  у місті охоплено 3872 дітей від 1 до 6 років, що складає 74,9 % від загальної кількості дітей,  3-6(7) років – 3049 дітей – 91,2%, дітей 5-ти річного віку – 99,5%.

Головний спеціаліст відділу  загальної середньої та позашкільної освіти  управління освіти Бігарій І.Д. проінформував присутніх про виконання Інструкції з обліку дітей та підлітків шкільного віку і стан травматизму 
 учасників навчально-виховного процесу, створення безпечних умов праці і  навчання в освітніх закладах. 

З роботою логопедичного кабінету  та організацією роботи зі зверненням громадян присутніх ознайомила заступник начальника управління Т.В. Тіба. 

Про виконання рішень попередньої колегії управління проінформувала членів колегії та керівників навчальних закладів начальник відділу загальної середньої та позашкільної освіти  управління освіти Маховська К.Є.

Керівники навчальних закладів взяли активну участь в обговоренні даних питань і за наслідками обговорення прийняті відповідні рішення.
Переглядів: 845 | Додав: Бабуняк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради