УОКМС Мукачівської міської ради
Субота, 20.04.2024, 13:09
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

15:21
Розширене засідання колегії управління освіти

29 серпня 2013 року у ЗОШ № 13 відбулося розширене засідання колегії управління освіти виконавчого комітету Мукачівської міської ради.

           

У роботі колегії взяли участь заступник міського голови – Михайло Михайлович Лабош, головний спеціаліст департаменту освіти і науки, молоді та спорту Алла Богданівна Петрів, працівники управління освіти, методичного кабінету, голова міськкому профспілки  працівників освіти міста. Також на засідання були запрошені педагогічні працівники дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів.

Із доповіддю "Про підсумки розвитку загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти у 2012/2013 навчальному році та завдання на 2013/2014 навчальний рік” виступив начальник управління освіти Мотильчак М.А., який поінформував про стан підготовки навчальних закладів до нового навчального року та готовність до впровадження державних стандартів початкової, базової та повної загальної середньої освіти. Михайло Андрійович відзначив цілеспрямовану роботу освітян міста з виявлення і підтримки обдарованої молоді, ознайомив присутніх з результативністю виступу учнів міста на Ш-ІV етапах Всеукраїнських учнівських олімпіадах з базових дисциплін, П-Ш етапах Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук Закарпаття, обласних та Всеукраїнських конкурсах, фестивалях, змаганнях. Далі у виступі було детально проаналізовано результати зовнішнього незалежного оцінювання  випускників міста з української мови та літератури, математики, англійської мови, історії України. Начальник управління окреслив основні завдання, над якими буде працювати освітня галузь міста впродовж 2013-2014 навчального року.

Досвідом роботи з питань розвитку творчих здібностей дошкільників, впровадження нового Державного стандарту загальної початкової освіти в початковій школі, системи роботи з обдарованими дітьми, діяльності класного керівника в період адаптації учнів 5-х класів, інклюзивної  освіти  поділились вихователь ДНЗ № 34 Гулей Г.В.,  вчитель початкових класів ЗОШ № 20 Юхта Н.О.,  директор Мукачівського ліцею Дубінський С.Б., класний керівник 5 класу ЗОШ № 11 Гравс О.І., завідувач міської ПМПК Сівачек Н.В.

Головний спеціаліст департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації Петрів А.Б привітала присутніх з початком нового навчального року та побажала творчих успіхів та звершень. Заступник міського голови Лабош М.М. подякував педагогам міста за систематичну, цілеспрямовану роботу та підняв проблеми, над вирішенням яких слід працювати у наступному навчальному році.

Члени колегії таємним голосуванням обрали кандидатуру на нагородження обласною педагогічною премією імені Августина Волошина. Нею стала вчитель хімії загальноосвітньої школи І-Ш ступенів № 16 Уліганинець Оксана Іллівна.

                          

                          

                                  

Переглядів: 854 | Додав: Fvlad9920 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради