УОКМС Мукачівської міської ради
Четвер, 25.04.2024, 00:22
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

11:24
Семінар – практикум Мукачівської станції юних техніків

     Розвиток дитячої технічної творчості – це цілеспрямований процес навчання та виховання, спрямований на опанування технікою й технологією креслення, моделювання та конструювання, який сприяє розвитку творчих здібностей вихованців позашкільних навчальних закладів технічного напрямку.

       

         На виконання плану роботи управління освіти  на 2013-2014 н.р. 09 квітня 2014р. на базі Мукачівської станції юних техніків відбувся семінар – практикум класних керівників та класоводів загальноосвітніх навчальних закладів міста на тему  «Всебічний розвиток дитини її нахилів, здібностей у процесі навчання та виховання у технічних гуртках СЮТ». Семінар був організований з метою  активізації співпраці позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів щодо залучення дітей до гурткової роботи.  У семінарі  взяли участь класоводи та класні керівники загальноосвітніх шкіл міста, які були ознайомлені з роботою гуртків Станції юних техніків початково-технічного, спортивно-технічного та художньо – технічного напрямків, в яких вихованці набувають власного досвіду пізнавальної, практичної, творчої діяльності, розвивають особистісні інтереси та готуються до активної професійної і громадської діяльності.

    Програмою семінару було передбачено  проведення відкритих занять у гуртках судномоделювання, початкового технічного моделювання та моделювання іграшок-сувенірів.  Крім того, для педагогів були організовані показові виступи гуртківців картигу, авіамоделювання та майстер – класи по виготовленню писанок, ажурної конструкції кубика-методом оригамі та пасхальних виробів з глини.

       Гості  поділились своїми враженнями про роботу закладу, підкресливши, що потрібно і надалі співпрацювати та розвивати тісні стосунки між керівниками гуртків СЮТ класоводами та класними керівниками загальноосвітніх  навчальних  закладів міста з метою залучення дітей до гурткової роботи. Особливо педагоги подякували за можливість набути практичні навички технічної творчості, які будуть ними використані у роботі з дітьми різних вікових категорій.

                             


 

                           


 




 

Директор                                                                     В.Годьмаш




 




 

Переглядів: 687 | Додав: Fvlad9920 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради