УОКМС Мукачівської міської ради
Четвер, 18.04.2024, 18:40
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

12:26
«Щасливе дитинство»

Дитинство – це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій. І щоб ця пора була дійсно такою, кожен дорослий повинен задуматися і подивитися на дітей, які поруч. Кожен повинен зробити для дитини свято. Це свято потрібне, щоби люди звернули увагу, подивилися, що поруч є діти з їхніми проблемами і потребами.

04 червня на базі літнього мовного табору при Мукачівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 ім. Т.Г.Шевченка відбулась дитяча розважальна гра «Щасливе дитинство», присвячена Міжнародному Дню захисту дітей. До участі у грі було залучено дітей таборів відпочинку дванадцяти шкіл міста.

На школярів чекала розважальна програма, вони відправились у тривале кругосвітнє плавання по Океану розваг і зупинялись на численних чарівних островах, на кожному з яких проводились цікаві конкурси.

  

  

У конкурсі представлення команд та тематичних костюмів  «Я в тренді сьогодні і через 25 років» та «Бабусина скриня» журі оцінювало оригінальність і творчий підхід до вирішення завдання.

Гарний настрій, радість та усмішку подарували спортивні естафети та конкурси «Українські символи», «Розумію без слів» та конкурс-сюрприз «Одне ціле».

Маленькі школярики висловили свою активну життєву позицію у конкурсі малюнків на асфальті «Україна очима дітей». Неординарні дитячі шедеври перетворили подвір’я школи на невелику казкову країну, де панує різнобарв’я та винахідливість дитячої фантазії.

  

  

В рамках розважальної гри відбувся конкурс дитячого «Тату». Кожна представлена робота була своєрідним арт-об’єктом, автор якого не обмежував себе у прояві свого внутрішнього світу.

На останок свої таланти учасники розважальної гри продемонстрували на острові «Сузір’я талантів» у трьох номінаціях: «Вокал», «Хореографія», «Гра на музичному інструменті».

  

  

Підтримати школярів прийшли їхні вчителі, батьки і навіть бабусі з дідусями, які заслужено аплодували кожному учаснику на всіх етапах гри, на кожному з яких відзначали кращу команду.

За загальними результатами гри переможцями стали:

І місце – спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 16;

ІІ місце – ЗОШ І-ІІІ ступенів № 10;

ІІІ місце – ЗОШ І-ІІІ ступенів № 7, ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 ім. О. Пушкіна та ЗОШ І-ІІІ ступенів № 20 ім. О. Духновича.

  

  

  

  

Грамоти переможцям вручив директор школи Лабош Михайло Михайлович. Кращих спортсменів вшанували ще й особливими відзнаками:  Олімпійськими сертифікатами та значками Олімпійського комітету, які вручив заслужений тренер України, голова міського Олімпійського комітету Будкевич Г.Б.

Дитячий вік не такий вже й тривалий. Але в ньому стільки всього цікавого, що не вистачить і дня , щоб продемонструвати його багатогранність. В цей день було продемонстровано  лише невеличку частинку цього захоплюючого світу – світу, що зветься Дитинством. Світу, який назавжди залишається в пам’яті людини теплим спогадом.

  

  

Переглядів: 734 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради