УОКМС Мукачівської міської ради
Четвер, 25.04.2024, 05:18
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

16:44
Школярик: «Дивись, мамо, он моя іграшка на ялинці висить!»

Маленькі й великі любителі новорічних свят вже наперед бачать свою іграшку на великій міській ялинці, яку на днях урочисто відкриватимуть у нашому місті. У той незабутній момент міський голова за найкращі ялинкові прикраси вручить їх авторам свої нагороди.

Вже вшосте в Мукачеві стартував щорічний загальноміський  дитячо-юнацький конкурс «Ялинкова прикраса» з виготовлення новорічної прикраси для міської ялинки. Мета його в тому, щоб змалечку прививати мешканцям Мукачева любов до  свого міста і бажання бути його господарем, творити власними руками його красу, його історію.

В Мукачівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 7 учні вже вибрали виготовлені власноруч найкращі чотири ялинкові прикраси, які за умовами конкурсу має подати кожен навчальний заклад.  Кожен учень, який хотів узяти участь у цьому конкурсі, мав можливість виготовити і представити на суд школярського загалу свій виріб. Понад півсотні виробів зібрав цього року шкільний конкурс. Варто було тільки бачити, які вони усі гарні, барвисті, кожен по-своєму особливий, чудовий, неймовірний! То ж школа не могла не оцінити і ті ялинкові прикраси, які теж викликали у всіх захоплення, хоч і не були виділені для представлення на міському конкурсі. Їхні автори одержали нагороди, а самі вироби прикрасять шкільну красуню-ялинку, яка виросла у внутрішньому дворику-патіо.

Так у школах Мукачева починаються новорічні хвилюючі радощі, які тішать серце і родичам дітей, адже вони в першу чергу допомагали у виготовленні цих дивовижних прикрас.

Оксана Томищ

Переглядів: 640 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради