УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 19.04.2024, 06:09
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

21:50
Шукаємо молоді педагогічні таланти

Готуватися до уроку все життя… Ця тема є одним із наріжних каменів того фундамента, на якому виростає духовна споруда педагогічної майстерності. І кожен молодий вчитель, який прагне оволодіти нею, має поступово, цілеспрямовано, наполегливо поповнювати свої знання, духовно збагачуватися.

Цими словами можна визначити девіз  до роботи «Школи молодого педагога».

16 грудня 2015 року вчителем української мови в початкових класах Варгою Магдалиною Михайлівною у межах конкурсу «Шукаємо молоді педагогічні таланти» було проведено у 2-А класі урок на тему «Закріплення вивчено про іменник». Педагог поставила перед собою мету повторити і систематизувати знання учнів з теми, застосовувати здобуті знання під час виконання різних видів робіт. Велику увагу Магдалина Михайлівна приділяла вихованню в учнів бережливого ставлення до природи рідного краю.

  

Урок проведений з використанням мультимедійної презентації та різноманітних наочних засобів. На уроці використано різні дидактичні ігри: «Один – багато», «Знайди зайве, добери загальне», «Засели будиночки», «Так – ні», спрямовані на закріплення знань учнів з теми.

Зацікавив учнів метод «Кубування». Завдяки символам на кубі другокласники пригадали вивчені правила про іменник з наведенням прикладів.

  

Робота в групах сприяла формуванню в учнів почуття колективізму, співпраці.

Участь Магдалини Михайлівни у конкурсі «Шукаємо молоді педагогічні таланти» надала молодому спеціалісту педагогічного досвіду, вказала сходинку до педагогічної майстерності.

  

Переглядів: 799 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради