УОКМС Мукачівської міської ради
Субота, 20.04.2024, 06:52
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

12:51
Створюємо добро разом!Благодійна допомога дітям Мукачева
УВАГА!

БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ

«ТВОРИМО ДОБРО РАЗОМ» !



          Найбільше щастя в житті – це робити добро. Тому благодійність, як веління серця, як прояв співчуття до ближнього та турбота про нужденних – це животворне джерело, що омиває та зцілює людські душі.

          Історія знала безліч прикладів благодійного служіння людству. Одним з таких великих благодійників минулого був і покровитель нашого міста Святий Мартин.

          Правду кажуть, що дарувати подарунки інколи набагато приємніше, ніж їх отримувати. Особливо, коли створюєш диво для дітей, які обділені або батьківською любов’ю, або матеріальними благами, або відмінним здоров’ям.

          Сьогодні поруч з нами живе безліч людей, які потребують нашої уваги та допомоги. І, безсумнівно, кожен з нас хоча б раз у житті замислювався над питанням – чим і як я можу їм допомогти? Наскільки моя допомога зможе бути суттєвою?

          Здійсніть акт доброчинності! Прийміть участь у благодійній акції «Твори добро разом», яка за ініціативи управління освіти Мукачівського міськвиконкому буде проведена11 листопада 2012 року в рамках святкування у м. Мукачево Дня Святого Мартина!

          У цей день біля входу Мукачівської художньої школи з 11:00 до 17:00 год. працюватиме палатка «Поділись улюбленою іграшкою». Ми просимо дітей поділитися своїми іграшками, книгами або фруктами з тими, хто цього потребує. І таким чином підтвердити, що у місті, яке знаходиться під покровительством Святого Мартина, живуть доброчинні традиції. Важливо, щоб у наш час було більше людей добрих і чуйних, небайдужих до чужої біди, непримиренних до зла, людей з добрим серцем і чистою душею!

          Отже, шановні мукачівці, якщо в ваших домівках тепло та затишно, ваші діти мають вдосталь іграшок, книжок та фруктів – згадайте про тих, кому все це доводиться мати вкрай рідко. Приходьте до нашої палатки, щоб поділитися теплом ваших сердець, приносьте іграшки, дитячі книжечки та фрукти! Долучіться до доброї справи!
          Добро творити може кожен, але щоб повірити в силу Добра, треба розпочати його творити самому!


Переглядів: 824 | Додав: Fvlad9920 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Олька  
Можете дати контакти якісь?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради