УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 29.03.2024, 05:49
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

18:47
Святкування Дня працівників освіти
                                    Учителю! Вклоняємось доземно
                               Перед великим іменем твоїм.
                                             Вже проростають ті маленькі зерна
                                     Під поглядом, як серце, золотим.
                                         Учителю! Ти - наче нездоланність,
                                    Крізь все просієш іскру доброти,
                                            Щоб засвітить у серденьку дитячім 
                                       Вогонь священний розуму й краси.
           На початку жовтня щороку ми відзначаємо День працівників освіти – свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті. Кожен з нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.
               
          Ми схиляємо голови перед мудрістю освітянина – учителя, вихователя, викладача, майстра, зусиллями якого твориться майбутнє нашого краю, всієї нашої держави. Із вдячністю та пошаною до педагогів Мукачева 3 жовтня в Закарпатському обласному державному російському драматичному театрі відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти. Привітали теплими словами освітян міста міський голова Золтан Ленд’єл, голова Закарпатської обласної ради Іван Балога, заступник міського голови Михайло Лабош та начальник управління освіти виконавчого комітету Мукачівської міської ради Михайло Мотильчак, які побажали всім міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги.
          За багаторічну сумлінну і творчу працю, особливі заслуги в реалізації державної політики в галузі національної освіти, досягнуті успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди відзначення Дня працівників освіти міський голова Золтан Ленд’єл та начальник управління освіти Михайло Мотильчак вручили премію Мукачівської міської ради "За ініціативу, творчість і педагогічний пошук” в розмірі 3000 грн. та Почесну грамоту виконавчого комітету Мукачівської міської ради педагогічним працівникам:
- Лашкай Віті Степанівні – вчителю української мови та літератури загальноосвітньої школи І-Ш ступенів № 2 ім. Т.Г. Шевченка;
- Чайці Тетяні Вікторівні – вчителю української мови та літератури спеціалізованої загальноосвітньої школи І-Ш ступенів № 4 - переможцю ІІІ туру Всеукраїнського конкурсу "Класний керівник року”;
- Росолі Ганні Миколаївні – вчителю біології навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-Ш ступенів - дошкільний навчальний заклад "Гармонія”;
- Сабов Єві Михайлівні – вчителю біології загальноосвітньої школи І-Ш ступенів № 16;
- Галамбі Галині Федорівні – вчителю фізики загальноосвітньої школи І-Ш ступенів № 20;
- Біланин Жанні Володимирівні – вчителю географії та економіки Мукачівської гімназії;
- Чечуру Михайлу Михайловичу – вчителю історії Мукачівського ліцею,
- Шкрібі Василю Михайловичу – директору міського центру туризму, краєзнавства, екскурсій і спорту учнівської молоді;
- Чечур Ганні Сергіївні – музичному керівнику дошкільного навчального закладу № 15;
- Прокопець Любові Петрівні – вихователю дошкільного навчального закладу № 18.
         Зі словами щирої вдячності за невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі до присутніх звернувся голова Закарпатської обласної ради Іван Іванович Балога і нагородив кращих педагогічних працівників міста Почесними грамотами Закарпатської обласної ради.
          Після урочистої частини та церемонії нагородження дивовижним подарунком для всіх присутніх став концерт творчих колективів Мукачівського Будинку школярів. Зразковий хореографічний колектив "Сузір’я”, хореографічний колектив "Візаві”, вокальний ансамбль "Перевесло” та солісти естрадної студії "Акорд” створили у залі атмосферу справжнього свята і не залишили байдужими жодного з присутніх глядачів, які радо підспівували та аплодували юним артистам. Невимушено та артистично вели програму юні ведучі зі студії ведучих радіо та телебачення "Овація” Будинку школярів. А в фойє театру яскравим вернісажем радували око справжні витвори мистецтва маленьких майстрів та художників гуртків декоративно-прикладного напрямку.
                    
                  
                 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 703 | Додав: Fvlad9920 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради