УОКМС Мукачівської міської ради
Середа, 24.04.2024, 05:10
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

13:41
Свято дитинства в Мукачівському Будинку школярів та звіт творчих колективів Будинку школярів «Дитинство в сонячних долонях»

Мукачівський Будинок школярів, який недарма називають Країною дитячих мрій, відомий не тільки в Закарпатті, а й в усій Україні. В цьому закладі створені всі умови для повноцінного творчого розвитку дітей та молоді.

Незважаючи на тимчасові труднощі, пов’язані з капітальним ремонтом приміщення Будинку школярів, гуртки та творчі об’єднання різних напрямків невтомно працюють над тим, щоб здібності та таланти нашої юні розкривалися та удосконалювалися. Саме тому кількість вихованців Будинку школярів з кожним роком збільшується, а їхні досягнення стають все вагомішими та значущими. Це численні перемоги на міських, обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах і фестивалях.

І вже стало гарною традицією кожного року 1-го червня в Міжнародний День захисту дітей презентувати  досягнення закладу під час звіту творчих колективів. Цей рік не став виключенням, нетрадиційним було тільки місце проведення свята – міський парк Перемоги. Об 11 годині парк наповнився дитячими голосами, веселим сміхом, піснями та звуками музики.

 

  

 

Святковий настрій всім глядачам створювала виставка малюнків та виробів вихованців гуртків  декоративно-прикладного мистецтва. Роботи, представлені до уваги глядачів, вирізнялися як умілим використанням традиційних технік, так і застосуванням нових. Тут можна було побачити намиста та вишивані картини з бісеру; квіткові мотиви яскравих розписів в техніці батік; народні ляльки; традиційні розписи та сюжети глиняних фігур і рельєфних картин; прекрасні картини, написані маслом та акварелі, тощо.

Та головне свято очікувало присутніх на святково прикрашеній сцені, де з нетерпінням чекали свого виходу на сцену юні співаки та танцюристи. Велика концертна програма, яку блискуче вели майбутні телевізійні зірки, вихованці студії ведучих радіо та телебачення «Овація» (кер. Пенська Г.Я.), із самого початку захопила увагу всіх присутніх і викликала бурю позитивних емоцій. Вже добре відомі та нові танцювальні композиції зразкового хореографічного колективу «Сузір’я» (кер. Ткач О.Д.), хореографічних колективів «Візаві» (Біленко Г.І.), «Живчики» (Загарі О.О.), хореографічного колективу бального танцю (кер. Сініченко Н.В.), як і завжди, зачаровували глядачів веселкою барвистих костюмів, народними та сучасними мелодіями та неабиякою майстерністю танцюристів. А солісти вокальної студії «Акорд»  (кер.Шлагер Н.В.)  порадували присутніх розмаїттям гарних пісень та дзвінкими голосами.

    Привітав з святом дитинства вихованців гуртків та педагогів закладу начальник відділу загальної середньої та позашкільної освіти  управління освіти, молоді та спорту Володимир Іванович Цифра.

 

 

 

З вітальним словом до всіх присутніх звернулася начальник управління освіти, молоді та спорту Мукачівського міськвиконкому Катерина Олександрівна Кришінець-Андялошій. Вона подякувала за плідну натхненну працю педагогічному колективу закладу, а також побажала подальших творчих успіхів вихованцям та педагогам.

  З теплими словами подяки і привітання до батьків, гуртківців та педагогів звернулася директор Будинку школярів Галина Яківна Пенська. Вона вручила посвідчення про позашкільну освіту та грамоти  випускникам закладу за активну участь у житті Будинку школярів.

Свято дитинства закінчилося виходом на сцену всіх учасників та педагогів, які разом із всіма присутніми весело та жваво заспівали гімн закладу «Наш Будинок школярів». 

  Свої враження та емоції вдячні глядачі залишили у «Книзі відгуків» Будинку школярів:

      «Дякую дирекції Будинку школярів. Приємно відчути і побачити зміни в житті міста, які відбуваються, в тому числі, завдяки невтомній праці педагогів закладу»

     «Дякуємо організаторам чудового свята! Прекрасні виступи вихованців Будинку школярів! Гарний настрій, веселі та щасливі діти! Здоров’я і творчих успіхів керівникам, мирного неба і щасливого дитинства гуртківцям!»

  «Чудове свято дитинства радості миру! Дуже сучасно, креативно, гарно організовано. Багато глядачів, море позитивних емоцій.»

 

 

 

Прес-служба Мукачівського Будинку школярів

Переглядів: 488 | Додав: ivannabondaruk070794 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради