УОКМС Мукачівської міської ради
Четвер, 25.04.2024, 21:36
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

07:44
СВЯТО ВИПУСКНИКІВ

1 червня 2013 р. відбулося найочікуваніше свято мукачівської молоді – Свято випускників. У цей день квітли усмішки на обличчях, і сповнювалися радістю та надією серця 402 юних мукачівців – юнаків і дівчат, які закінчили школу, отримали атестати та парадним маршем пройшли вулицями міста. На святково прикрашеній площі зібралися тисячі мешканців та гостей міста.                             


Привітати випускників прийшли міський голова Золтан Золтанович Ленд'єл, заступники міського голови, депутати обласної ради.

З вітаннями та словами вдячності до педагогів звернувся голова обласної ради Іван Іванович Балога, який вручив всім класним керівникам, які випускали 11 класи, цінні подарунки.

 Випускників привітав і депутат обласної ради Андрій Вікторович Балога,  вручивши кожному з них вітальну листівку і грошову премію з нагоди завершення навчання в школі.

Від імені всіх випускників 2013 року зі словами вдячності до вчителів та батьків звернувся випускник ЗОШ №13, золотий медаліст, Гринчак Тарас.  

Батьківське благословення та настанова на майбутнє доросле життя від Човбан Мар’яни Петрівни, мами випускниці ЗОШ №11 викликали сльози в очах багатьох випускників.

Начальник управління освіти Мукачівського міськвиконкому Мотильчак Михайло Андрійович зачитав наказ про нагородження випускників шкіл золотими та срібними медалями, а міський голова Золтан Золтанович Ленд’єл та голова обласної ради Балога Іван Іванович вручили почесні нагороди сорока двом випускникам мукачівських навчальних закладів.

Святковий настій створили для всіх присутніх чудові виступи вихованців Мукачівського Будинку школярів.

Урочиста подія закінчилася традиційним вальсом випускників (хореограф-постановник  Полянська Н.І.) та святковим салютом. Повітряні кульки, випущені випускниками, понесли за обрій їх надії на успішне та щасливе життя.

                                            

                                            

Переглядів: 659 | Додав: Fvlad9920 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради