УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 19.04.2024, 21:43
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

10:35
Табір відпочинку при ЗОШ № 16 та профільний табір «Юний рятувальник».
      Непомітно промайнув ще один навчальний рік… Та зустрічі з улюбленими вихованцями не закінчились. Адже на базі школи працюють два табори: літній табір відпочинку з денним перебуванням при ЗОШ № 16 та профільний табір «Юний рятувальник».


Приємно вранці бачити усміхнені обличчя школярів, які ідуть до школи відпочивати. Їх зустрічають досвідчені вихователі, які намагаються вміло організувати кожну хвилину перебування у таборі. Щоденна зустріч з вихованцями  розпочинається  ранковою гімнастикою під музичний супровід, яка збадьорює та налаштовує на активний відпочинок.

       

Робота вихователів та педагогів  побудована з урахуванням усіх психологічних особливостей учнів. Для того, щоб зацікавити дітей, заплановано проведення різноманітних заходів з метою формування в учнів ціннісного ставлення до себе, до держави, до мистецтва, до природи тощо. Значна увага  приділяється  рухливим іграм та максимальному перебуванню на свіжому повітрі протягом усього дня. Смачні сніданки та обіди підтримують здоров’я та силу вихованців.

Протягом тижня діти побували на багатьох  екскурсіях: ходили до екоцентру,  до художньої школи, до картинної галереї, відвідали замок «Паланок»,  були на Чернечій горі,розважались  на дитячих майданчиках міста.  Діти мали змогу відпочити в лісі та здійснили безліч прогулянок  місцевими парками, брали участь у змаганнях з настільного тенісу та волейболу та плавали у басейні при ЗОШ № 11. Вихованці табору «Юний рятувальник» разом з інструктором з туризму Шереметом В. В. провели ряд цікавих заходів : вправлялися у в’язці вузлів, долали смугу перешкод, вчились орієнтуватись на місцевості та відвідали чайну плантацію.

   Позаду залишився тиждень роботи таборів, а попереду ще безліч цікавих занять…

 

           

Переглядів: 845 | Додав: Fvlad9920 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради