УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 19.04.2024, 12:20
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

14:48
Табір відпочинку "Світанок ” при ЗОШ №20

Швидко спливає час... Ще один навчальний рік дійшов до свого логічного завершення. Пройшли  підсумкові та перевірочні роботи, навчальні екскурсії і знову в нашій школі, як і в інших школах країни 27 травня гостинно розпочав свою роботу пришкільний  табір відпочинку  з денним перебуванням.


Беззаперечно, літні канікули – найцікавіша пора для дітей, час захоплюючих пригод і поїздок, нових знайомств та зустрічей. Наскільки цей відпочинок стане для них активним, пізнавальним, пам’ятним, багато в чому залежить від дорослих – організаторів програм відпочинку, які чимало зусиль прикладають, щоб діти були щасливими. Двері табору відпочинку "Світанок ” відкрились для 365 вихованців на базі Мукачівської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 20. У таборі протягом зміни відпочивають  учні 1-8 класи. Діти були розподілені на 14  загони відповідно до вікових категорій. Кожен загін мав  свою ігрову кімнату. Робота пришкільного табору організована так, щоб кожна дитина знайшла собі справу до душі, відчувала себе затишно, збагатилася духовно. Кожного дня проводилися цікаві конкурси вікторини«Що я знаю про гігієну?», змагання «Веселі старти », спортивні рухливі ігри, свята «Міжнародний день захисту дітей», «День бантика - фантика». Щоденна робота табору була  розписана до хвилини, всі заходи, що проводяться, – екскурсії, конкурси, змагання – все відображається на стенді  "Щасливі миті відпочинку”, а яскраві табірні куточки, що є своєрідною рекламою пришкільного табору, закликають дітей обов’язково прийти до закладу наступного дня.

Значне місце в роботі табору займають екскурсії. Вихованці табору відвідували Мукачівський замок «Паланок», Свято-Миколаївський жіночий монастир, та ознайомлювались з історією міста.

Гру недаремно називають королевою дитинства, адже без неї дітям живеться сумно і нецікаво. Тому при плануванні роботи табору це було враховано і включено якомога більше ігрових моментів. Вони викликають у учнів прагнення фантазувати, відкривати для себе новий світ, щось незвичайне і прекрасне, а також надають можливість перевірити свою силу, спритність, швидкість та спортивне загартування. Також цього року було започатковано  шоу програму «Роби як ми, роби разом з нами»,яка проводилася  за ініціативою дітей. Уже  традиційною у нашому таборі став конкурс  «КВН-експромт», яки включає в себе виконання різноманітних завдань гумористичного характеру. Також відбувся чемпіонат табору із футболу серед хлопців та дівчат.

Всі учні, які перебували у таборі дуже вдячні працівникам  табірної зміни, які знаходилися поруч  і допомагали весело провести час. Хотілося б щоб на прийдешній 2014 рік наш табір був ще цікавішим, змістовнішим, активнішим, веселішим. І наші вихователі будуть все робити для того ,щоб все це стало явним.   

                    

                   




Переглядів: 543 | Додав: Fvlad9920 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради