УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 19.04.2024, 08:35
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

13:46
Табір відпочинку «Веселка»

Табір відпочинку «Веселка» розпочав свою роботу з 02.06.14 р. В таборі відпочило 102 вихованців. Сформовано 4 загони. Кожен загін обрав собі свою назву, девіз та речівку. А саме: «Мандрівники –веселуни», « Літні промінці», «Усмішка», «Sunny Kinds”. Кожен загін випустив свою стіннівку, в якій помістив необхідну інформацію. Всі загони були відзначенні і нагороджені грамотами.

           

Під час відпочинку проведенні такі екскурсії: в замок « Паланок», де відвідали фотовиставку, екскурсії   по місту , в картинну галерею, в пожежну частину,  в парк. На протязі зміни  було відвіданий   театр, де  діти переглянули виставу « Принц і чудовисько», а також побували в кіно палаці « Перемога», де мали змогу подивитись кінофільм « Приручити дракона». Здійснено екскурсію в ЕНЦ. СЮТ, виставку – продаж творчих робіт людей з особливими потребами « Талант без обмежень».

В таборі проведено такі міроприємтва: «Малі олімпійські ігри», « Веселі старти», конкурс малюнків на асфальті на тему « Літо»,, конкурс малюнків до казок, « Мій літній відпочинок». Проведено майстер -  класи по орігамі, по квілінгу. Найкращі роботи нагороджено грамотами.

           

Проведено заняття  на тему: «Правила збору сушіння і зберігання лікарської сировини», «Правила захисту від комах та кліщів», «Використання квітково - декоративних однорічних квітів в озелененні». Бесіди: «Правила поведінки під час екскурсії по місту», «Отруйні гриби», «Правила безпеки на водоймах»,

«Шлях до безпечного життя». «Як з користю провести літні канікули»,

«Мої найкращі друзі», усний журнал «По сторінках Червоної книги».

Щодня проводились інструктажі безпечної поведінки по необхідних ситуаціях.

 

Переглядів: 743 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради