УОКМС Мукачівської міської ради
Четвер, 25.04.2024, 01:13
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

16:25
У гостях у казки

17 грудня 2015 року у нашій школі був проведений незвичайний дитячий ранок  «У гостях у зимової казки».  Класний керівник 4-Б класу, Тимошенко Тетяна В'ячеславівна, та її вихованці постаралися на славу. Оригінальний сценарій, уміла постановка, таланти і запал дітей справили на глядачів незабутнє враження.

Сценарій цього заходу був вдало написаний  класним керівником. Уміло поєднавши загадковий світ казки і сьогодення, Тетяні В'ячеславівні вдалося створити  атмосферу справжнього свята. До свого завдання клас поставився з гумором. Зокрема, персонажі були змінені на сучасний лад, що додало казковим героям комічного ефекту, який, без сумніву, дуже сподобався глядачам.

Не можна забувати і про вклад дітей у це свято. Усі учні талановито зіграли  ролі та подали казкових героїв якнайкраще. Треба також зазначити, що запальний танок, який теж був включений у святкову програму, сподобався глядачам так само, як і окремі виступи дітей, бо був майстерно спланований вчителем і виконаний учнями. Обрані класним керівником пісні були доречними і гармонійно вписувалися в загальну атмосферу свята. Особливо вдалою була  пісня, якою завершився цей захід. Слід зауважити, що кінець святкового ранку викликав захват у всіх присутніх в залі.  Слова, які пролунали із уст усіх дітей одночасно в кінці постановки, і несподіваний вибух хлопавок ефектно завершили свято.

Батьки, бабусі, дідусі та інші глядачі були вражені виступом дітей. Усі вони аплодували стоячи. Також на святі були присутні: директор Бора В. І., завучі Шепа В. Ю. та Росоха О. Б., шкільний психолог Мішко Т. П., завуч з виховної роботи Маріян Еріка Омелянівна, яка забезпечила музичний супровід у постановці. Відвідали ранок і вчителі початкової ланки: Марусьова Л. І., Марухнич З. В., Луцо В. П., Фозекош О. І., Маркович Я. І., Ігнатоля Н. А. та інші.

Без сумніву, святковий ранок мав великий успіх як серед батьків, так і серед учителів, котрі були присутні в залі. Оригінальний сценарій, талановиті діти, які втілили його з надзвичайним запалом і майстерністю, дійсно зробили свято оригінальним, сучасним і не схожим ні на що інше. Назва заходу теж була обрана не випадково – глядачі справді почували себе, наче  прийшли в гості до чарівної зимової казки. І дехто з них навіть повірив у чудеса.

Тимошенко Анна,

Член МАЛіЖу,

учениця 10-го класу

Переглядів: 616 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради