УОКМС Мукачівської міської ради
П`ятниця, 29.03.2024, 13:15
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

10:44
У Мукачеві підбили підсумки щорічного конкурсу «Міліція очима дітей» (ФОТО)

Традиційно напередодні відзначення професійного свята працівників міліції у загальноосвітніх закладах м. Мукачева  проводиться конкурс «Міліція очима дітей». Як засвідчує практика, з року в рік школярі активно долучаються до конкурсу і «в ногу з часом» у роботах показують актуальність  професії правоохоронця.

  

Справді, цікаве питання – що ж  думають діти про міліцію? Через художні праці дітей, які з натхненням взяли участь у конкурсі, керівництво Мукачівського міського відділу споглядало результати дитячого бачення. Як з’ясувалося, діти переважно уявляють міліціонера як суворого дядю в синій формі зі зброєю в руках або смугастою палицею, охоронця порядку та помічника. Якщо  раніше у роботах дітей було багато сарказму щодо роботи правоохоронця, його  вигляду, то останні два роки – навпаки. У дитячих роботах людина в міліцейській формі захищає людей, майно, допомагає  немічним,  дітям і стежить  за безпекою  на дорозі.

  

Обираючи кращі роботи, перш за все, члени журі звертали увагу на те, чи дійсно малюнок підготовлений безпосередньо дитиною, без втручання дорослої досвідченої руки, враховувалась оригінальність, повнота розкриття теми та оформлення роботи. Врешті-решт переможці були обрані.

Участь у конкурсі «Міліція очима дітей» взяли учні навчальних  закладів м.Мукачева  віком від 8 до 16 років. Всі роботи діти виконали різними художніми техніками з використанням різноманітних матеріалів: живопис, графіка, акварель, народний розпис. Кожен учасник творчо підійшов до виконання малюнку, були враховані умови щоденної праці працівника міліції та його покликання – допомагати людям.

  

Як підсумував начальник Мукачівського міського відділу міліції, вражає кількість малюнків, які взяли участь у конкурсі. Це тільки підтверджує те, що для дітей, а, звісно і для тих дорослих, які все ж таки надавали певну допомогу у підготовці малюнків, тема міліції не залишається байдужою, а навпаки викликає  інтерес, нове бачення та надію на краще.

   

Враховуючи техніку виконання та творчий підхід,  перше місце серед  навчальних  закладів м.Мукачева у молодшій віковій категорії зайняв учень ЗОШ №13 Хрипта Василь, переможцем у середній віковій категорії стала учениця ЗОШ №20 Хома Каріна та у найстаршій віковій категорії  «пальму першості» виборола Маняк Аліна учениця ЗОШ № 13.

   

Всіх  переможців конкурсу керівництво Мукачівського міського відділу міліції  відзначило  грамотами. Вітаємо переможців.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Переглядів: 1258 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради