УОКМС Мукачівської міської ради
Середа, 24.04.2024, 12:14
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

19:33
В мукачівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №13 пройшов показовий день Цивільного захисту

18 квітня 2016 року на базі мукачівської ЗОШІ-ІІІ ступенів №13 пройшов показовий день Цивільного захисту. На нього були запрошені керівний склад цивільного захисту загальноосвітніх закладів міста.

Програма показового Дня цивільного захисту в школі була цікавою і насиченою. Під час Дня цивільного захисту проводились заняття із «Захисту Вітчизни», «Основ здоров’я», було організовано практичне виготовлення марлевих і ватно-марлевих  пов’язок,  вивчення правил  користування ними. Учні 2-4 класів  продемонстрували малюнки на асфальті, а учні 5-11 класів  - виставку стінгазет по даній тематиці. На виховних  годинах класні  керівники розповіли дітям про необхідність дотримання  правил пожежної  безпеки в побуті під час подорожі до лісу та про небезпеку,  яку несуть у собі вибухові знахідки, план дій під  час радіаційної небезпеки та про надання  першої допомоги  потерпілим.

Далі розпочався наступний етап  заходу  - комплексне об’єктове тренування. За сигналом  було проведено оповіщення учасників навчально-виховного  процесу  про «пожежу» в школі. Учні школи під керівництвом учителів організовано без паніки, згідно з планом евакуації покинули приміщення,  формування громадського порядку не допустило скупчення учнів  на виході їх  із приміщення. З величезним інтересом учнями та гостями було сприйняте об’єктове тренування, в ході постійний склад формувань демонстрував свою готовність до дій у надзвичайних ситуаціях, а також демонстрацію роботи аварійно-рятувального загону державної служби у надзвичайних ситуацій у м.Мукачеві. Пожежний розрахунок, що прибув до школи, продемонстрував злагоджені дії: була висунута рятувальна драбина за допомогою якої евакуювали «постраждалого» з вікна школи. Потім на спортивному майданчику школи майстрами-вогнеборцями були показані можливості спеціальної пожежної техніки.

  

  

День цивільного захисту проведено цікаво та повчально. Усі переконалися в тому, що отримані знання знадобляться у повсякденному житті.

Переглядів: 572 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради