УОКМС Мукачівської міської ради
Четвер, 25.04.2024, 19:03
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

18:56
В Мукачівському НВК «ЗОШ I-III ступенів -ДНЗ» №6 активно долучилися до проведення щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

З  25 листопада по 10 грудня педагогічний та учнівський  колективи Мукачівського НВК «ЗОШ I-III ступенів -ДНЗ» №6 активно долучилися до проведення щорічної  Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». Було розроблено та затверджено план заходів щодо проведення даної акції.

Мораль і право, право і закон –

Рушійні сили для життя людини.

А їх  знання надасть нам вірний тон

У розвитку держави – України.

Саме під таким гаслом проходила акція.

28  листопада відбувалася зустріч учнів 9-11  класів з волонтером ГО «Кримінон – Надія»  Морозовою Н.М. , на тему «Правда про наркотики».

 

30 листопада лідерами учнівського самоврядування проведено акцію «Синя стрічка». Учні підготували інформаційне повідомлення, яке зачитали по класах. Цього ж дня проведена виховна година у 5-А класі «Життя без насильства» (класний керівник Мішко Т.П.) 

 

1 грудня в школі проведена акція «СНІД - Знак біди». Лідерами учнівського самоврядування розповсюджено буклети «Знайте правду про ВІЛ-інфекцію і СНІД!

2 грудня проведено виставку плакатів «Ми проти насильства». 

Щороку 3 грудня весь світ відзначає День захисту людей з особливими потребами. Не залишилися осторонь й учні нашої школи. Саме таму класний керівник Дмитрищак О.В. провела виховний захід для старшокласників "Дивиіться на нас як на рівних".Виховна година закінчилася, переглядом фільму, " Цирк "Батерфляй", головну роль в якому зіграв Нік Вуйчич. Фільм справив на присутніх сильне враження.

  

5 грудня з нагоди відзначення Міжнародного дня волонтера проведено «круглий стіл» на тему:  «Волонтер -це покликання ».  Захід був проведений з ініціативи президента школи Малешки Тімеї для членів парламенту.

6 грудня відзначається День вшанування пам'яті студенток, розстріляних у Монреалі. Тому символом цього дня є біла стрічка. Лідери учнівського самоврядування підтримали цю акцію.

Цікаво та змістовно була проведена година з психологом Мішко Т.П. для учнів 10 класу на тему : «Маніпуляції»

7 грудня відбулася  зустріч учнів 9-10 класів з начальником центру правової допомоги Пилипчинець М. І. та Денисом Соболем, керівником ГО "Молодіжні інціативи Закарпаття", які ознайомили учнів з Конвенцією ООН «Про права дитина» - головним міжнародним документом щодо захисту дітей. Гості звернули увагу на мету та завдання Конвенції, стисло охарактеризували її статті. Вони в ігровій формі пояснили підліткам, як уміло і правильно користуватись своїми правами і добре виконувати свої обов’язки, не порушуючи прав і законних інтересів інших.

   

8 грудня вчитель правознавства Машіка В.Т. провів брейн-ринг «Кращий правознавець» з учнями 9 класів.

Протягом проведення акції «16 днів проти насильства»» в  шкільній бібліотеці тривала виставка з даної тематики.

Акція була проведена з метою ознайомити учнів з основними документами, в яких ідеться про права й обов’язки дітей і їх батьків,  щоб учні виконували свої обов’язки, не порушували закон, вміло й шанобливо користувались своїми правами.

  

 

Переглядів: 817 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради