УОКМС Мукачівської міської ради
Четвер, 25.04.2024, 15:13
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

20:08
Відбулися засідання методичних об’єднань вчителів

12 січня 2016 року на базі Мукачівських ЗОШ №1 ім. О.С.Пушкіна та ЗОШ №20 ім. О.Духновича відбулися засідання методичних об’єднань вчителів та заступників директорів навчальних закладів. На засіданнях методичних об’єднань вчителів-предметників розглянуто актуальні питання впровадження новітніх освітніх технологій у навчально-виховний процес, відбувся обмін досвідом роботи, підведено підсумки ІІ (міського) етапу та обговорено питання підготовки до ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад.

Особливо було відмічено, що 2016 рік є Роком англійської мови в Україні, що має визначити особливості організації навчально-виховного процесу у 2016 році.

Заступники директорів з навчально-виховної роботи обговорили питання організації науково-методичного супроводу розвитку креативності вчителів в управлінській діяльності освітнього закладу та ролі моніторингових досліджень показників якості навчання учнів в системі роботи заступника директора з навчально-виховної роботи. На засіданні методичного об’єднання заступників директорів з виховної роботи відбувся обмін досвідом роботи щодо організації військово-патріотичного виховання в навчальному закладі,  шляхів організації роботи щодо формування патріотичних цінностей і поваги до історії та культури українського народу, формування активної громадянської позиції особистості учня. Крім того, відбулася зустріч педагогів з представниками релігійних конфесій та обговорено питання духовного виховання дітей та учнівської молоді, здійснено огляд методичної та публіцистичної літератури з питань національного та морального виховання підростаючого покоління.

  

Особлива увага була приділена питанням психолого-педагогічного супроводу навчально-виховного процесу та надання якісної освіти дітям з особливими освітніми потребами. Вперше відбулося засідання методичного об’єднання вихователів (асистентів вчителів), що працюють в інклюзивних класах, та розглянуто актуальні питання розвитку інклюзивної освіти в м. Мукачево. Практичні психологи обговорили питання психологічного супроводу дітей з сімей вимушених переселенців та учасників АТО.

Таким чином, педагогами було визначено перспективи розвитку освітнього процесу, сплановано роботу на ІІ семестр 2015-2016 н.р.

Переглядів: 622 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради