УОКМС Мукачівської міської ради
Четвер, 18.04.2024, 22:40
Вітаю Вас Гість | RSS
 Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради
Головна Реєстрація Вхід
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО НАС
РОБОТА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
ВИХОВНА РОБОТА
ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІ

08:17
Відбулося засідання колегії управління освіти

28 грудня 2016 року на базі Мукачівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №4 відбулося засідання колегії управління освіти виконавчого комітету Мукачівської міської ради. У роботі колегії, крім членів колегії, присутніми були керівники усіх дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста.

Відповідно до плану роботи управління освіти до порядку денного засідання були включені наступні питання:

1. Про стан роботи з обдарованими дітьми у навчальних закладах міста.

2. Про підсумки державної атестації дошкільних навчальних закладів №7, 21 та ЗОШ І-ІІІ ст. №20 ім. О. Духновича.

3. Про дотримання вимог чинного законодавства при організації харчування дітей у ДНЗ та учнів у загальноосвітніх навчальних закладах.

Виступаючи по першому питанню Рубець М.І., завідувач методичного кабінету, ознайомила присутніх з результатами ІІ (міського) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2016 - 2017  навчальному  році  учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста та доручила присутнім директорам шкіл обговорити результати участі учнів у ІІ етапі Всеукраїнських олімпіад на засіданнях педагогічних рад та міських методичних об`єднань вчителів-предметників. Водночас Мар’яна Іржіївна проінформувала присутніх про учасників ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та наголосила на якісній підготовці учнів.

  

По другому питанню Цифра В.І., начальник відділу загальної середньої та позашкільної освіти, та Понго Л.Є., головний спеціаліст управління освіти, озвучили присутнім інформацію «Про результати атестаційної експертизи освітньої діяльності Мукачівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 20 ім. О. Духновича Мукачівської міської ради Закарпатської області» та «Про результати атестаційної експертизи дошкільних навчальних закладів № 21, №7».

  

З результатами перевірки дотримання вимог чинного законодавства при організації харчування дітей у ДНЗ та учнів у загальноосвітніх навчальних закладах присутніх проінформували Куцик Т.В., головний спеціаліст відділу загальної середньої та позашкільної освіти, та Понго Л.Є., головний спеціаліст управління освіти, акцентувавши увагу на проблемах при харчуванні дітей.

   

По закінченню колегії Кришінець-Андялошій К.О., начальник управління освіти, привітала присутніх з Новим роком та побажала, щоб рік, в який вступаємо, підходив до нас під знаком миру, любові й поваги до ближнього і був роком чистих помислів і добрих справ та багатим на нові здобутки і приємні події.

Переглядів: 1106 | Додав: Mshad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту
Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради